dR Amsterdam

dR Amsterdam

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Groot assortiment dR Amsterdam tassen online

Het merk dR Amsterdam, bij sommigen nog bekend als HJ de Rooy, is in de loop der jaren uitgegroeid van een klein Nederlandse fabrikantje naar een bekende tassen fabrikant in de lederwaren branche. Het veelomvattende assortiment is dan ook vervaardigd uit de beste Italiaanse leersoorten. Tweemaal per jaar komt het merk met een nieuwe collectie, waarbij voortdurend wordt ingespeeld op de nieuwste trends op het gebied van mode.

dR Amsterdam tassen

Het merk dR Amsterdam is al jarenlang een begrip als het om tassen gaat. Zij bieden diverse soorten tasjes aan, van hand- en schoudertassen tot aan clutches, heuptasjes, shoppers en framebags. De tassen hebben een zeer trendy uitstraling met unieke extra’s. De duurzame materialen zorgen ervoor dat de tassen gemaakt zijn voor jarenlang plezier. Natuurlijk verschillen smaken, daarom biedt dR Amsterdam een zeer gevarieerde collectie aan. Of je nou houdt van stijlvol klassiek of jezelf juist meer kunt vinden in de moderne modellen, jouw smaak zit er gegarandeerd tussen. De tassen zijn te verkrijgen in diverse maten, kleuren en prijzen.

dR Amsterdam portemonnees

Naast tassen biedt dR Amsterdam een uitgebreide collectie kleinlederwaren. Deze portemonnees beschikken over een hoogwaardige kwaliteit met tegelijkertijd een groot gebruiksgemak. Zo kun je kiezen voor een wat grotere of juist kleinere portemonnee. De portemonnees hebben een praktische indeling met vakjes voor pasjes en creditcards, een vak voor klein- en/of papiergeld en ruimte voor een foto. Verder zijn de kleinlederwaren te verkrijgen in diverse mooie kleuren. Zo vind je bijvoorbeeld traditionele zwarte portemonnees, portemonnees in mooie warme chestnut kleur of juist een vrolijk gekleurde portemonee in het assortiment van dR Amsterdam.

HJ De Rooy tassen zijn verdeeld in verschillende series, dit zorgt voor veel variatie en diversiteit in de producten. Het merk zelf kenmerkt zich door een uitmuntende kwaliteit, het functionele gebruiksgemak en duurzame materialen. Deze bestanddelen gecombineerd met de mooiste designs zorgen voor de leukste leren tassen en kleinlederwaren. De tassen en portemonnees worden met groot vakmanschap en liefde gemaakt.

Bekijk nu de hele collectie dR Amsterdam en bestel eenvoudig online, zonder verzendkosten!