DSTRCT

DSTRCT

DSTRCT vindt zijn oorsprong in onze eigen Nederlandse provincie Brabant, leren tassen met Brabantse roots. In vroeger tijden… Lees verder

DSTRCT vindt zijn oorsprong in onze eigen Nederlandse provincie Brabant, leren tassen met Brabantse roots. In vroeger tijden was dit het centrum van de Europese leerindustrie. In de loop der jaren is dat natuurlijk veranderd, maar de kennis en het oog voor kwaliteit is nog steeds aanwezig. Tassen van het merk DSTRCT zijn gemaakt van een goede kwaliteit leer en verkrijgbaar in de klassieke tinten beige, bruin, grijs en zwart. De binnenzijde van een DSTRCT tas is altijd het bekijken waard. Met een sterke voering en verschillende insteekvakken met en zonder rits is het niet moeilijk om een vaste plek voor je smartphone, notitieboek of portemonnee te vinden. Naast praktische ontwerpen zoals laptoptassen en aktetassen produceert DSTRCT ook kleine trendy tassen. Crossbody modellen zijn voorzien van grote en kleine opbergvakken evenals de populaire hobotas. De royale shopper van DSTRCT is een echte blikvanger. Uitgevoerd in mat, glanzend of suède leder is ook deze tas altijd voorzien van een extra binnenvak.

Populaire DSTRCT tassen: damestassen, laptoptassen, schoudertassen

Lees minder

188 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

188 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

DSTRCT tassen vertellen een verhaal

DSTRCT tassen staan voor exclusiviteit. Alleen al doordat deze stijlvolle tassen een verhaal vertellen. Namelijk een verhaal van vakmanschap en oog voor details. En dat is heel goed terug te zien in de prachtige collectie met zwart- en bruinleren tassen. DSTRCT tassen ogen strak en zijn erg praktisch, zodat je niet alleen met een stijlvolle tas door het leven gaat, maar ook nog eens al je geliefde spulletjes gemakkelijk met je mee kunt nemen. De tassen zijn namelijk voozien van allerlei handige vakken en ritsen, zodat je nooit je hele tas op de kop hoeft te zetten om iets terug te kunnen vinden. Met een DSTRCT tas zet je de toon! Je komt er goed mee voor de dag op simpelweg elke gelegenheid - van een vergadering op je werk tot en met een etentje met vriendinnen.

Leren DSTRCT tassen

DSTRCT is een merk dat haar wortels in Nederland heeft, om precies te zijn in Brabant, waar vroeger honderden leerlooijeren in bedrijf waren. Die invloeden zijn nog altijd terug te vinden bij DSTRCT, want er wordt nog altijd gezocht naar leer van de allerhoogste kwaliteit. Ook al moeten de medewerkers de halve wereld rondreizen om die kwaliteitsstoffen te vinden - er wordt alleen gekozen voor het beste leer om de tassen mee te vervaardigen. Het bedrijf maakt vervolgens eigenhandig tassen en portemonnees van leer, die stuk voor stuk een eigen identiteit hebben.

Series Fletcher Street en Wall Street

Neem nu de series Fletcher Street en Wall Street. Deze lijnen bieden je een mooie keuze aan de kwalitatief beste leren tassen. Van laptoptas tot aktetas of handtas, met een DSTRCT tas laat je zien dat je gaat voor optimale allure. Met een stoer tintje, want het leer zorgt voor een robuuste look. DSTRCT gaat voor het hoogst haalbare op het gebied van mooie tassen!