Floto

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Complete assortiment Floto tassen

Floto maakt sinds 2003 in een fabriek in Italië prachtige lederen tassen uit de Floto collectie, de filosofie van Floto is simpel...ouder is beter. De producten worden niet in massaproductie vervaardigd, maar ambachtelijke methoden worden steeds verfijnd waardoor de hoogste kwaliteit gerealiseerd wordt. Superieur Italiaans kalfsleer en natuurlijke stoffen worden gecombineerd en zo wordt een tijdloze en iconische stijl gecreëerd.

Floto tassen

Ieder product van de Floto tassen collectie is met de hand vervaardigd en afgewerkt met onderscheidende accessoires. Gebouwd voor een lange levensduur door traditionele Italiaanse ambachtslieden. Een Floto tas staat voor klassieke kwaliteit voor de huidige snelle levensstijl. De 'vintage' uitstraling en versleten naden zorgen voor een aantrekkelijke stijl.

Dames en heren

De Floto collectie omvat o.a. leren reistassen, leren weekendtassen, leren aktetassen, leren handtassen en canvas reistassen. Zowel unisex modellen als ook natuurlijk speciale modellen specifiek voor dames en heren. Fraaie schoudertassen voor dames, bijvoorbeeld Floto Taormina en Floto Milano. Maar ook stoere schoudertassen of messenger bags voor heren, zoals de Floto Forum en Floto Ciabatta.

Vooral de lederen Floto reistassen en weekendtassen zijn erg populair, mooie klassieke en trendy modellen welke verkrijgbaar zijn in prachtige kleuren. Twee mooie reistassen zijn de Floto Venezia en Floto Milano.

Bekijk de hele collectie van Floto en bestel eenvoudig online.