Mujjo

Mujjo

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Groot assortiment Brooks tassen online

Een product van Apple is geen alledaagse aankoop. Je koopt een iPad of MacBook om zijn strakke en moderne design maar hoe voorzichtig je ook bent, na een tijdje komen er krassen en deukjes in. Je kunt je iPad of MacBook natuurlijk beschermen tegen beschadigingen door er een cover, hoes of sleeve omheen te doen. De designs van zo’n beschermaccessoire zijn echter vaak niet zo mooi als dat van het product dat je hebt aangeschaft. Mujjo heeft een aantal sleeves ontworpen die zowel een goede bescherming bieden als recht doen aan het uiterlijk van je iPad of MacBook.

Mujjo iPad sleeves

Niemand wil natuurlijk een te grote iPad sleeve. De iPad- en iPad Air sleeves van Mujjo zijn dan ook zo ontworpen dat ze naadloos aansluiten om je Apple apparaat heen. Bij Mujjo hebben ze over elk detail nagedacht met als resultaat verschillende designs tablet sleeves voor je Apple tablet. Gaat je voorkeur uit naar een mooie leren iPad hoes met het uiterlijk van een envelop die over een klep beschikt? Of heb je liever een iPad sleeve waar je jouw iPad gewoon snel en gemakkelijk in kan schuiven? Met een sleeve om je iPad is deze ook nog eens makkelijker mee te nemen in een rugtas of schoudertas. Voor wanneer je niet zo snel een tas bij de hand hebt, zitten er in de sleeves enkele vakken om documenten in te bewaren. De iPad covers zijn beschikbaar in de kleuren zwart en cognac.

Mujjo MacBook sleeves

In eerste instantie lijken de MacBook Pro sleeves van Mujjo misschien op een normale 13 inch laptop sleeve of 15 inch laptop sleeve. Maar niet alles is altijd wat het lijkt. Een Mujjo sleeve zorgt ervoor dat het strakke design van je MacBook behouden blijft. De designs MacBook covers beschikken over een leren klep en drukknoop of functionele ritssluiting. Bang dat de leren laptop sleeve na een tijdje beschadigd raakt of vies wordt waardoor deze er niet meer zo mooi uitziet? Hetgene dat je juist wilde voorkomen door het aanschaffen van een speciale hoes of stevige laptoptas. De Mujjo sleeves zijn behandeld met een speciale was om de duurzaamheid te verlengen en zijn eenvoudig te reinigen. Hierdoor blijven de sleeves jarenlang in goede conditie. De MacBook sleeves en laptophoezen zijn ook geschikt voor de MacBook Air, ook wel bekend als de AirBook.

Bekijk ons hele assortiment Mujjo sleeves en bestel eenvoudig online.