SOCHA

SOCHA

Ga jij ook iedere dag naar kantoor. Je bent hard aan het werk achter je computer, maar zit ook vergaderingen voor. Of misschien werk je wel vanuit de cloud en ben je vandaag op locatie. Wat… Lees verder

Ga jij ook iedere dag naar kantoor. Je bent hard aan het werk achter je computer, maar zit ook vergaderingen voor. Of misschien werk je wel vanuit de cloud en ben je vandaag op locatie. Wat je taak ook is binnen het bedrijf, je wil goed voor de dag komen. Je draagt mooie zakelijke kleding en je neemt al je spulletjes mee in een zakelijke tas van SOCHA. Dit tassenmerk brengt namelijk de mooiste werktassen met een vrouwelijke look uit. Want je wilt toch altijd stijlvol voor de dag komen. De SOCHA tassen hebben hippe kleuren en een moderne uitstraling. Perfect dus voor de moderne zakenvrouw die alles uit het leven haalt. Het fijne aan de SOCHA tassen is dat ze rekening houden met het feit dat je veel onderweg bent. Op locatie werken betekent dat je vaak een laptop met je mee neemt. De tassen zijn daarom voorzien van een apart vak voor de laptop. Dit vak is af te sluiten met een rits. Ook is het gevoerd met een zachte stof die stoten opvangt en de computer beschermt tegen temperatuurverschillen.

Populaire SOCHA tassen: handtassen, laptoptassen, schoudertassen

Lees minder

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Ruime collectie SOCHA tassen online

SOCHA heeft een prachtige collectie grote tassen die je met liefde voor kantoor of zelfs studie wil gebruiken. De zakelijke look is kenmerkend voor dit merk. Stijlvol, zonder al te veel opsmuk. De werktassen en dames aktetassen geven je direct een betrouwbare, no-nonsense look. Precies zoals jij voor de dag wilt komen op je werk. De tassen zijn voorzien van lange hengsels. Je kan zelf kiezen of je de tas in je hand draagt. Heb je graag je handen vrij voor je kop koffie on-the-go dan hang je de tas aan je arm. De hengsels zijn zelfs lang genoeg om de tas om de schouder te dragen.

Handige indeling

De dames handtassen van SOCHA zijn ook makkelijk in te delen. Dankzij de verschillende vakken berg jij overzichtelijk al je spulletjes op. Naast een laptop is er voldoende ruimte voor het netsnoer, een muis, je agenda, een notitieblok, pennen en alle andere spulletjes die je dagelijks nodig hebt om je werk goed te kunnen uitvoeren. Ook bevatten de tassen geheime vakjes met bijvoorbeeld een oplader voor je telefoon. Handig als je veel onderweg bent.

Luxe kleuren

SOCHA maakt gebruik van het allermooiste kunstleer en de meest luxe kleuren. Zo zijn de tassen uitgevoerd in stijlvol zwart, bruin en grijs. Maar je kan ook kiezen voor een hippe kleur. Denk hierbij aan turquoise of rood. En wat dacht je van lakleer? Want ook glanzend zwarte lak is heel chic en goed te gebruiken als businesstas. Dankzij de kleurkeuze vind jij altijd de tas van SOCHA die helemaal bij jouw stijl past. Zo kom je altijd goed voor de dag op het werk.

Laptoptassen

De tassen van SOCHA bevatten vrijwel allemaal een speciaal beschermend laptopvak, deze is vaak ook nog eens uitneembaar. Samen met het unieke vrouwelijke design en het duurzame en onderhoudsvriendelijke materiaal maakt dit deze dames laptoptassen uniek. De grote laptop handtassen zijn geschikt voor 15,6 inch en 17 inch laptops.