Filters

36 van 152 producten

36 van 152 producten

Pagina

Het verhaal van Orelia is er niet zomaar eentje. Het begint namelijk allemaal met het liefdesverhaal van oprichtster Louisa, gedurende haar zoektocht naar de man van haar dromen. Louisa Hirst, een echte reiziger in hart en nieren, is altijd sterk geïnspireerd geweest door het oosten van Azië. Bij het beginpunt van haar reis met haar vriendin Collette Flood in  Delhi was het meteen raak. Eenmaal daar beland wilden ze het gebied niet verlaten en daarmee zijn de roots van Orelia Jewellery ontstaan!

Het sieradenmerk Orelia geniet steeds meer van de internationale bekendheid. Waar het eerst begon als een consultancy voor andere sieradenmerken zoals Accessorize, vult Orelia nu het gat op tussen juwelen van dure designers en high street sieraden. Het bedrijf werd dan ook opgericht omdat de twee oprichters mooie, betaalbare sierraden mistten op de markt waarbij de kwaliteit natuurlijk ook nog goed moest zijn. De Orelia sieraden staan bekend om de prachtige combinatie van semi precious onderdelen, kralen, elegante bedels en schitterende Swarovski elementen. En dat allemaal voor een mooi budget! Combineer de sieraden van Orelia met elkaar of combineer één van jouw aanwinsten met mooie basics die jij al in de kast hebt hangen. Op deze manier creëer je unieke looks en maak je je outfits helemaal af. Kies voor een tijdloze basic als accessoire of voor een echte eyecatcher. 

Gedurende de Orelia reis zijn enkele partners ook aan boord gestapt, maar ook zeker bekende warenhuizen die maar al te graag het Orelia sieradenmerk tentoonstellen, zoals Topshop.


Inspiratie

De inspiratie voor Orelia's kettingen, armbanden, ringen en andere sieraden wordt uit alle hoeken van de wereld gehaald. Met het oog voor detail, sterke combinaties van diverse materialen en scherpe prijzen is er voor ieder wat wils te vinden in de collectie van Orelia. Orelia is ook een geschikt merk om cadeau te doen aan iemand die je liefhebt. Zo heeft Orelia vele sieraden waar mooie betekenissen aan vastzitten. Zo spelen zij in hun sieraden bijvoorbeeld in op de twaalf sterrenbeelden, iets wat je sieraad nog veel meer eigen maakt. Op deze manier geef jij iemand een onwijs uniek en persoonlijk cadeau. Maar ook de naamkettingen mogen niet ontbreken. Geef deze aan je geliefde, je beste vriendin of je moeder. Zij zullen zich vereerd voelen met dit mooie sieraad van Orelia. Shop jouw favoriete sieraden voor de beste prijs bij The Little Green Bag! Daarnaast heeft Orelia ook een kleine collectie in sokken bij The Little Green Bag! 


Bestel Orelia online

Een gaaf item scoren van Orelia of cadeau doen? Een leuk sieraad kopen is nog nooit zo leuk en gemakkelijk geweest als bij ons. Je vindt altijd wel wat dat past bij jou en jouw stijl. Bestel je item online en ervaar hiermee alle gemakken. Je bent binnen een paar muisklikken de trotse eigenaar van jouw nieuwe aankoop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag. Plaats je jouw bestelling op een werkdag voor 23.00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden! 

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies