Retourneren

Welkom

Bestelling retourneren (Nederland en België)

Is het product dat je hebt besteld toch niet geheel naar wens? Dat kan natuurlijk altijd gebeuren! Bij Marington.nl heb je de mogelijk om een bestelling binnen 30 dagen na ontvangst van het pakket te retourneren, het bedrag wordt dan netjes teruggestort op je rekening. Voor het retourneren van een pakket vragen we een bijdrage van € 4,95, dit bedrag zal in mindering worden gebracht op het terug te betalen bedrag of verrekend worden met het nog openstaande bedrag indien je voor achteraf betalen hebt gekozen.

Stappen

  • Stop het product en de eventuele gratis gifts in de originele verpakking samen met de pakbon (of geprinte orderbevestiging) in de doos.
  • Klik op 'Retour aanmaken' en volg de stappen om een verzendlabel aan te maken en te printen.
  • Plak het verzendlabel over het oude verzendlabel op de buitenkant van de doos.
  • Het pakket kan dan worden afgegeven bij één van de 2.700 DHL ServicePoints. (Zie hier alle DHL ServicePoints in Nederland en België.)
  • Je wordt per e-mail op de hoogte gebracht zodra de retourzending door ons is verwerkt.

Retour aanmaken, klik hier.

Bestelling retourneren buiten Nederland en België

Retourneren bij Marington.nl is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst van je pakket, kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Return order outside the Netherlands and Belgium
Returning to Marington.nl is possible within 30 days after receipt of your package, costs for returning are for own expense.

Retourneren op eigen gelegenheid

Komt het beter uit om het pakket op eigen gelegenheid retour te sturen, in plaats van via een DHL ServicePoint? De directe kosten zijn dan wel voor eigen rekening.

Terugbetaling

Nadat we het pakket retour hebben ontvangen zullen we je retourzending verwerken, het bedrag wordt dan netjes teruggestort op je bankrekening of creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Indien je hebt gekozen voor achteraf betalen dan wordt het geretourneerde product(en) verrekend met het nog openstaande bedrag. Houd er rekening mee dat wanneer je hebt betaald met een creditcard de bijschrijving wellicht pas zichtbaar is op je eerstvolgende overzicht.

Ruilen

Ben je niet helemaal tevreden over bijvoorbeeld de kleur of het formaat van het ontvangen product? Neem dan even contact op met onze klantenservice via info@marington.nl of 053-5738857, wij adviseren je graag!

Verkeerd of beschadigd artikel ontvangen?

Wij verwerken jouw bestelling met veel zorg, toch kan het een keer mis gaan. Heb je een artikel ontvangen dat je niet hebt besteld of is er onverhoopt iets mis met het artikel? Neem voordat je het artikel retour stuurt altijd eerst even contact op met onze klantenservice via info@marington.nl of 053-5738857. We gaan het dan uiteraard correct voor je oplossen.

Heb je een andere vraag?

Neem gerust contact op met onze klantenservice via info@marington.nl. Wij helpen je graag!