Rugzakken

Rugzakken

Populaire rugzakken: dames rugzakken, heren rugzakken, leren rugzakken, Herschel rugzakken Alles wat je nodig hebt op een dag draag je het makkelijkste bij je in een stijlvolle rugzak. Deze tassen bieden voldoende ruimte voor bijvoorbeeld schoolspullen, een… Lees verder

Populaire rugzakken: dames rugzakken, heren rugzakken, leren rugzakken, Herschel rugzakken

Alles wat je nodig hebt op een dag draag je het makkelijkste bij je in een stijlvolle rugzak. Deze tassen bieden voldoende ruimte voor bijvoorbeeld schoolspullen, een laptop of tablet, lunch of spulletjes voor een heerlijk dagje uit. Dankzij de draagbanden voor de schouders neem je alles op comfortabele wijze mee. We hebben rugtassen ideaal voor scholieren. Deze hebben een hoog draagcomfort én kunnen heel wat gewicht dragen van schoolboeken. Fiets je vaak, bijvoorbeeld naar het werk? Dan is een rugzak ook een ideale tas, omdat je alles op de rug mee draagt. Geen gedoe met snelbinders of fietstassen. En door de luxe, stijlvolle uitvoering kom je er in iedere situatie goed mee voor de dag. Of het nu kantoor is of een dagje uit, zelfs bij een date mag je deze rugtas dragen. Dat komt omdat wij voor iedere gelegenheid de perfecte backpack in de collectie hebben. Ook met een enkele schouderband.

Lees minder

Er komen geen producten overeen met de selectie.