Aktetassen

XMAS SALE

Populaire aktetassen: dames aktetassen, heren aktetassen, laptoptassen De perfecte tas voor kantoor? Dat is een aktetas. Van oudsher werden hier de aktes in bewaard van bijvoorbeeld notarissen en juristen. De documenten konden gemakkelijk en ordelijk in de… Lees verder

Populaire aktetassen: dames aktetassen, heren aktetassen, laptoptassen

De perfecte tas voor kantoor? Dat is een aktetas. Van oudsher werden hier de aktes in bewaard van bijvoorbeeld notarissen en juristen. De documenten konden gemakkelijk en ordelijk in de aktetas bewaard worden. Klaar om bij de cliënt tevoorschijn getoverd te worden. Mapjes met papieren, notitieblokken en dergelijke passen nog steeds gemakkelijk in de moderne aktetassen. De fijne vakverdeling zorgt ervoor dat jij gemakkelijk al je spullen kan opbergen. Aktetassen zijn overigens niet alleen fijn om te gebruiken als kantoortas. Ook een aktetas met schouderband is ideaal voor scholieren en studenten. Voldoende ruimte voor alle boeken, mappen, de agenda en een etui. En dan blijft er zelfs nog ruimte over om een laptop of tablet in de aktetas mee te nemen. De aktetassen uit onze collectie zijn uitgevoerd in luxe, stevig leer. Dat is overigens ook goed voor de paperassen: leer is een ademend materiaal en hierdoor blijven je spullen lekker droog.

Lees minder

500 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

500 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stijlvolle aktetassen

Met een stijlvolle aktetas komt u altijd goed voor de dag bij uw klanten en collega's, daarnaast zijn leren aktetassen ook nog eens erg praktisch. In ons assortiment aktetassen vindt u veel verschillende leren aktetassen, businesstassen en werktassen, verkrijgbaar in veel verschillende modellen, kleuren, afmetingen en van exclusieve merken. Alle professionele aktetassen zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben veel handige opbergvakken. Een deel van de collectie akte tassen heeft een speciaal laptop compartiment voor het veilig opbergen van uw laptop.

Zoveel aktetassen, zoveel keuze

Accessoires maken of breken een outfit, dit geldt voor zowel dames als heren. Een mooie armband, horloge of fraaie aktetas, zeker bij een formele en zakelijke outfit is een chique aktetas een zeer geschikte accessoire. Zorg ervoor dat de kleur van de aktetas altijd overeenkomt met de kleur van andere leren accessoires, zoals leren schoenen, riem, portefeuille of eventueel armband. Bij een kostuum of maatpak worden hoofdzakelijk aktetassen gedragen in de kleuren cognac, bruin of zwart, maar uiteraard zijn er ook opvallende kleuren zoals blauw, groen en rood verkrijgbaar.

Laptop aktetas voor je werk

Een deel van de collectie aktetassen heeft een speciaal laptop compartiment voor het veilig opbergen van uw laptop. Dit assortiment laptoptassen is erg gevarieerd, dus voor iedereen is er wel een geschikte aktetas laptop verkrijgbaar. Deze aktetassen of businesstassen zijn doorgaans iets groter en beschikken over meerdere compartimenten. Voor welke formaat laptop u ook een aktetas zoekt, een 15,6 inch laptoptas, 17 inch laptoptas of nog een ander formaat...ons assortiment bestaat uit honderden aktetassen,

De collectie aktetassen bevat diverse kleuren, klassieke bruine aktetassen, donkerbruine aktetassen en zwarte aktetassen. Ben je op zoek naar een aktetas in een frisse kleur? Ga dan voor beige, blauw, cognac, geel, grijs, groen, rood of taupe.