Heuptassen

De heuptas is back! Tegenwoordig wordt deze leuke tas ook wel fanny pack, belt bag of bum bag genoemd, maar dit komt allemaal op hetzelfde neer: een superhip, klein tasje die je om je heupen kunt… Lees verder

De heuptas is back! Tegenwoordig wordt deze leuke tas ook wel fanny pack, belt bag of bum bag genoemd, maar dit komt allemaal op hetzelfde neer: een superhip, klein tasje die je om je heupen kunt dragen! Met fanny packs geef je je look meteen een style-upgrade, omdat je dit unieke tasje dicht bij je lichaam draagt. Hierdoor wordt jouw tas echt een onderdeel van je outfit. De -heuptas is ideaal voor als je een sportieve of nonchalante kledingstijl hebt, maar kan ook de finishing touch geven aan een chique outfit. Dit laatste bereik je door bijvoorbeeld voor een leren heuptasje te kiezen. Kortom, een veelzijdige tas dus!

Populaire heuptassen: Heuptas dames, Heuptas heren, Zwarte heuptas

Lees minder

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Groot assortiment heuptasjes en fanny packs

Het heuptasje kun je uiteraard om je heupen dragen, maar dit is niet de enige manier waarop je deze tas kunt rocken. Je kunt zo'n heuptasje namelijk ook crossbody dragen of nonchalant om je schouders laten bungelen! Zo lijkt het dus alsof je meerdere tassen hebt en dat maakt een buiktasje erg veelzijdig. Je kunt heuptasjes dus de ene keer om je buik dragen als je naar een concert of festival gaat, zodat je je spulletjes altijd veilig en binnen jouw zicht hebt. En ga je winkelen in de stad? Dan draag je de fannypack gewoon om je schouder zoals een schoudertas!

Hippe fanny packs

Een leren heuptas is eigenlijk jouw ideale everyday bag, want zo'n tas is groot genoeg voor al jouw dagelijkse benodigdheden en draagt echt superfijn. Als je bijvoorbeeld handen tekort komt doordat je bijvoorbeeld allerlei boodschappentassen of andere dingen moet dragen, dan kun je zo'n fannypack gewoon om je heup dragen. Je hoeft je dan nooit druk te maken om de vraag waar je je autosleutels, pinpas en telefoon moet laten! Kies voor een heuptasje met extra vakjes aan de voorkant om je spullen netjes te ordenen. Verder is een verstelbare riem ook enorm handig, want zo kun je hem ook eventueel transformeren tot een schoudertasje of crossbody tas. De fanny packs van bijvoorbeeld het merk Herschel zie je steeds vaker opduiken bij vooral jongeren en worden zowel dagelijks gedragen als op hippe feestjes en festivals.

Leren heuptassen

Klassieke heuptassen (die uit de jaren '80 en '90) zijn meestal gemaakt van nylon of een ander soort kunststof, maar wij vinden de leren heuptas stiekem ook heel leuk! Een leren heuptas is namelijk net weer even wat anders en het geeft echt een rock-'n-roll gevoel. Ook als je fan van vintage bent, is een leren tas sowieso een must. Leer is natuurlijk een supermooi materiaal dat met de tijd alleen maar soepeler en stoerder wordt! Ze zeggen weleens dat de heuptas een comeback gemaakt heeft en wat ons betreft doen we deze toffe tas echt nooit meer de deur uit!