Koerierstassen

GIVE AWAY DAYS

59 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2

59 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Groot assortiment koerierstassen online

Koerierstassen worden al tijdenlang gewaardeerd door koeriers over de hele wereld om hun gebruiksgemak en duurzaamheid. Doordat deze schoudertassen aan de bovenkant open zijn waren brieven en andere papieren snel uit de tas te halen. De flap van een koerierstas beschermt de spullen binnenin en sluit de tas goed af. Dit tezamen maakt koerierstassen erg praktische tassen voor bezorgers. De koerierstassen van tegenwoordig zijn qua design veel moderner en modieuzer vormgegeven. Wel zijn de tassen net zo praktisch en duurzaam gebleven. Koerierstassen worden ook wel eens aangeduid als messenger bags of overslagtassen.

Stoere koerierstassen

Veel koerierstassen hebben een ruim hoofdcompartiment bestaande uit een enkel vak. Sommige modellen beschikken over een hoofdvak met tussenwand die het grote vak verdeeld over twee vakken. De ruime opzet van een koerierstas wordt over het algemeen erg gewaardeerd door de gebruikers. Voor mappen, documenten of andere spullen is namelijk altijd genoeg ruimte. Luxe messenger bags beschikken daarnaast vaak over extra vakken en organizers voor bijvoorbeeld pasjes, pennen en telefoon. Koerierstassen zijn te dragen door middel van een schouderband die in sommige gevallen voorzien is van een gewatteerd gedeelte. Het grote draagcomfort maakt de tas geschikt voor vele doeleinden. De tassen zijn over het algemeen te sluiten met een klik- , magneet- of gespsluiting.

Leren koerierstassen

Sinds dat men tassen maakt is leer het favoriete materiaal van velen. Leer wordt daarom veel verwerkt in tassen. Koerierstassen zijn geen uitzondering op deze regel en laten we eerlijk zijn, wat is er mooie dan een echte leren koerierstas? Leren koerierstassen hebben het stijlvolle uiterlijk van leer en toch zijn de tassen gemakkelijk in gebruik. Dit maakt koerierstassen van leer ook geschikt als werktas of schooltas. Doordat de ontwerpen van koerierstassen met trends meegaan zijn ze vandaag de dag ook te verkrijgen in allerlei hippe kleuren. Naast leren koerierstassen zijn er ook canvas koerierstassen en koerierstassen van katoen.

Bekijk ons complete assortiment koerierstassen en bestel eenvoudig online.