Laptop rugtassen

GIVE AWAY DAYS

311 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

311 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Groot assortiment laptop rugtassen online

Tegenwoordig wordt er steeds meer gedigitaliseerd, zo gebeurt dit misschien ook wel bijvoorbeeld op de school van je kind of op je werk. Dit betekent dat er veel wordt vervangen door een laptop of computer. De meeste mensen zullen dan ook snel een eigen laptop meenemen. Aangezien laptops zijn vaak erg kostbaar zijn, wil je deze natuurlijk ook zo goed mogelijk beschermen. Daarnaast staan er vaak gegevens en informatie op die onbetaalbaar zijn.

Zoveel keuze…welke laptop rugtas moet ik kiezen?

De laptops kunnen natuurlijk gewoon meegenomen worden in de schooltas of werktas, maar vaak is het verstandiger om een speciale laptop rugtas te gebruiken. Een laptop rugtas beschikt over gevoerde delen waardoor het draagcomfort aanzienlijk verbetert en de laptop veel beter beschermd wordt. Er worden allerlei eisen gesteld aan een goede rugtas voor laptop. Zo is het belangrijk om te kijken naar de beschikbare ruimte van de tas ten opzichte met het formaat van je laptop. Een tas iets grotere tas is in principe geen probleem en biedt ook enige bescherming. Wel is het belangrijk om er rekening mee houden dat je laptop pas echt optimaal wordt beschermd wanneer het vak precies op maat van de laptop is.

Waarom een laptoprugtas?

De welbekende laptop bags worden tegenwoordig steeds vaker aangeschaft. Dit ligt vooral aan het feit dat er steeds meer via de computer gaat, er zijn hiervoor speciale laptop rugzakken verkrijgbaar. Deze tassen bieden optimale bescherming voor je laptop en geven je de mogelijkheid ook andere spulletjes mee te nemen. Het laptopvakje is extra gewatteerd, zodat wanneer jouw laptop rugtas per ongeluk valt, de inhoud onbeschadigd blijft. Gezien de inhoud van je tas, is het gemakkelijker en gezonder om het gewicht te verdelen over twee schouders. De meeste laptop rugtassen hebben twee schouderbanden die in de lengte verstelbaar zijn, dit verbetert het draagcomfort aanzienlijk. Daarnaast hebben de tassen gewatteerde schouderbanden en zijn ze voorzien van een antisliplaag. Voor scholieren zijn de school rugzakken van Herschel en XD Design erg populair.

In ons assortiment laptop rugtassen vindt u veel verschillende maten soorten laptop rugtassen, gemaakt van leer, nylon of polester. Maar natuurlijk ook gewone rugtassen en laptoptassen.

Ben je op zoek naar een mooie laptop rugtas? Bekijk dan onze collectie laptop rugtassen en bestel online.