Laptoptas 15,4 inch

GIVE AWAY DAYS

277 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

277 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een 15,4 inch laptoptas die precies bij je past

De draagtas voor een laptop is meer dan voorheen een serieus mode-item. Loop je ermee over straat, dan wordt de tas automatisch een onderdeel van je outfit. Maar ook in het kantoor van een klant of gewoon naast je bureau maakt een laptoptas een heldere statement over jezelf. Bij de aanschaf van een laptoptas 15,4 inch is het daarom prettig als je kunt kiezen uit een ruim assortiment stijlvolle modellen in diverse modieuze kleuren.

15,4 inch laptoptassen in meerdere afmetingen

Een laptop mag niet te losjes zitten in de tas, omdat hij anders te veel beweegt tijdens transport. Anderzijds mag het apparaat ook niet te strak passen, want hierdoor ontstaat er onnodig druk op het materiaal van de tas. Voor een laptop met een scherm van 15,4 inch bieden we een uiteenlopend assortiment tassen waarvan de breedte tussen 37 cm en 40 cm ligt en de hoogte varieert tussen 27 cm en 30 cm. Organizers en steek- en ritsvakken aan de buitenzijde of binnenin maken de 15,4 inch laptoptas compleet. Kies een model dat ruimte biedt aan de accessoires die je graag meeneemt.

Het comfort van laptoptassen 15,4 inch

Optimale functionaliteit betekent dat een laptoptas 15,4 inch voorzien is van comfortabele handvatten en een geriefelijke verstelbare schouderriem. Bij het dragen van de tas moet de belasting op de handen en polsen of rond het schouderblad minimaal zijn. Onze rugtas modellen zijn ontworpen om geen pressie op de wervel uit te oefenen.

Laptoptassen 15,4 inch in leer

Duurzaamheid is een andere belangrijke factor voor een laptoptas. Zeker wanneer je dagelijks met de laptop de deur uitgaat. De in diverse leersoorten uitgevoerde 15,4 inch laptoptassen garanderen een lange levensduur. Ritssluitingen, handvat bevestigingen en andere vitale componenten zijn hoogwaardig afgewerkt, zodat ze even lang meegaan als de tas.

Diverse merken hebben 15,4 inch laptoptassen in de collectie, zoals Burkely, Micmacbags, dbramante1928 en DSTRCT. Ben je dus op zoek naar een bruine laptoptas of ga je liever voor cognac, donkerbruin, grijs of zwart? Ook hebben we voor zowel dames als heren speciale designs.