Laptoptas 16 inch

Laptoptas 16 inch

68 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2

68 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Groot assortiment 16 inch laptoptassen online

Veel mensen zijn tegenwoordig in het bezit van laptop. Wanneer je veel onderweg bent is het gebruik van een goede laptoptas noodzakelijk. Een goede tas beschermt de laptop tijdens het vervoer en biedt daarnaast ook ruimte voor andere spullen, zoals accessoires (oplader/muis/enz.) en documenten.

De juiste bescherming met een 16 inch laptoptas

Er is een groot aantal verschillende 16 inch laptoptassen verkrijgbaar. Een 16 inch laptoptas is geschikt voor het vervoer van een laptop van 16 inch. Een laptop van deze grootte zit stevig in de tas en wordt aan alle kanten beschermd tijdens het vervoer. Een grotere laptop zal niet in deze tas passen, terwijl een kleinere laptop juist teveel ruimte heeft en niet goed beschermt wordt tijdens het vervoer.

Uitstekende kwaliteit tassen

Laptoptassen 16 inch zijn in verschillende modellen te vinden Zo zijn er bijvoorbeeld aktetassen met een klepsluiting en tassen die voorzien zijn van een solide ritssluiting. De tassen hebben handvatten waarmee ze gemakkelijk gedragen kunnen worden. Ook zijn de meeste tassen voorzien van een schouderband, waardoor je de handen vrij kunt houden tijdens het dragen.

Multifunctioneel in gebruik

Een laptoptas 16 inch beschermt tegen schokken en stoten en is beschikbaar in verschillende stijlvolle modellen. De tassen zijn allen gemaakt van stevig materiaal en hebben een lange levensduur. Een 16 inch laptoptas is multifunctioneel in gebruik. De tassen bieden niet alleen ruimte aan een laptop, maar ook voldoende ruimte om andere spullen mee te nemen. Hierdoor is het niet nodig om met meerdere tassen te gaan slepen. Eén van de vele laptoptassen 16 inch is dan het enige wat je nodig hebt.

Professionele uitstraling

De 16 inch laptoptassen hebben een professionele uitstraling en zijn geschikt voor zakelijk gebruik. Ze zijn een uitstekend visitekaartje. Door gebruik van hoogwaardige materialen, blijven de tassen ook bij langer gebruik hun mooie uitstraling behouden. Een laptoptas 16 inch is dan ook een aankoop waar je nog lang plezier aan zult beleven.

Diverse merken hebben 16 inch laptoptassen in de collectie, zoals Burkely, Micmacbags, dbramante1928 en DSTRCT. Voor zowel dames als heren hebben we prachtige speciale modellen.