Leren luiertassen

Leren luiertassen

Hoera! Je bent zwanger of net bevallen van een kleintje. Je roze – of blauwe – wolk is helemaal het einde. De eerste paar dagen zal je nog niet zoveel naar buiten gaan, maar zodra je kleintje een paar weken ouder is, is het extra heerlijk om met je kleintje in de wagen te gaan wandelen. Maar… er moet dan wel heel wat mee. Luiers, flesjes, schone kleertjes, billendoekjes… je moet overal op voorbereid zijn met zo een lieve uk. Daarom heb je een luiertas nodig. En niet zomaar een luiertas: een leren luiertas. Want jij en je baby hebben natuurlijk stijl. De leren luiertassen in onze collectie zijn stijlvol en zeer gebruiksvriendelijk voor mama’s en papa’s. Dankzij de handige indeling kun je alles gemakkelijk kwijt. Plus: de leren luiertassen bevatten een zacht matje waar jij je kleintje op kan verschonen. En als je straks de tas niet meer nodig hebt voor je kleintje, dan kan je de leren luiertas ook gebruiken als werktas.

Populaire leren luiertassen: baby tassen, verzorgingstassen, zwarte luiertassen
Populaire merken: Burkely, MicMacBags, MYOMY

34 resultaten

34 resultaten

Ruime collectie leren luiertassen online

Elke moeder weet het, de luiertas is zoveel meer dan een tas voor luiers alleen. Je draagt er alles in mee wat je onderweg maar nodig kunt hebben, zowel voor jezelf als voor je kindje. Vandaar ook dat veel moeders kiezen voor een leren luiertas.

Leren luiertassen

Degelijkheid en leer gaan hand in hand. De leren luiertassen zijn dan ook van die kwaliteit dat je er zeker jarenlang plezier van zult hebben. Bovendien bevatten deze luiertassen voldoende opbergmogelijkheden voor alle spulletjes die je maar mee wilt nemen. Zo is er voldoende ruimte voor natuurlijk de luiers, flesjes, doekjes en je eigen dingen zoals bijvoorbeeld portemonnee, telefoon of sleutels. Sommige leren luiertassen hebben zelfs een leren luiertas matje waarop je je kindje kunt verschonen. De meeste luiertassen zijn voorzien van een makkelijke draagband waardoor je hem zo over je schouder kunt hangen, maar ook hengsels en vaak ook een mogelijkheid tot bevestiging aan de kinderwagen.

Luiertassen leer

Daarnaast is dit luiertassen leer makkelijk met een vochtig doekje af te nemen, waardoor kleine ongelukjes geen enkel probleem zijn. Het luiertas leer is bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren, het een en ander is natuurlijk verschillend per merk. Hierdoor is er keuze genoeg en vind je altijd wel een luiertas die zowel bij jou persoonlijk als de kinderwagen past. Zo is er een groot verschil in luiertas leer, de een is soepel en mat van kleur terwijl de ander juist wat stugger en glanzender is. Daarnaast kun je natuurlijk altijd gaan voor natuurtinten, die passen namelijk overal bij.

Neutrale leren luiertas

Wil je echter langer plezier van je tas hebben dan je kindje in de luiers zit? Ook dat kan, de luiertassen zijn neutraal genoeg om er vele jaren extra mee te doen. Gewoon als een makkelijk reistas voor dagjes uit, vakantie of zelfs naar het werk misstaat deze tas niet.

Vooral de multifunctionele leren schoudertassen van Burkely en MicMacBags zijn erg populair om als hippe en stoere leren luiertas te gebruiken.