MacBook Air tassen

GIVE AWAY DAYS

206 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

206 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Groot assortiment MacBook Air tassen online

Bezit ook jij zo een prachtig gestroomlijnd en moderne MacBook Air? Het is belangrijk om jouw MacBook Air mooi te kunnen opbergen en te kunnen transporteren. Of u uw MacBook Air nu mee neemt naar school, het werk of op reis: voor iedere toepassing is er wel een MacBook Air tas beschikbaar.

Waarom een MacBook Air tas kopen?

Een MacBook Air is geen goedkoop maar wel een kwalitatief hoogstaand toestel. Veel toestellen gaan stuk tijdens het transporteren ervan, een spijtige zaak als u het ons vraagt en het kon vermeden worden. Onze MacBook tassen zijn allemaal van hoogstaande kwaliteit en bieden stuk voor stuk de hoogste garantie op vlak van transportveiligheid.

Beschikbare formaten

Onze MacBook Air tassen zijn beschikbaar in verschillende formaten, gaande van 11 inch tot 15 inch. Wij gebruiken de term inch omdat dat de tegenwoordige standaard is geworden om de diameter van een scherm af te meten. Hoeveel 'inch' jouw MacBook exact is vind je bij de productbeschrijving van jouw MacBook. Om je een idee te geven: 1 inch staat ongeveer gelijk met 2,5 centimeter.

Beschikbare modellen MacBook Air tassen

Onze MacBook Air tassen zijn beschikbaar in verschillende modellen. Zo beschikken we bijvoorbeeld over modellen in het grijs, zwart of bruin. Sommige modellen zijn zogenaamde laptop hoezen zonder toevoeging, anderen hebben bijvoorbeeld een opbergrits of een mooie afsluiting. Een en ander naar uw wens uiteraard. Voor de dames zijn er speciale laptoptassenen voor heren idem.

Verschillende toepassingen

Ook voor de verschillende mogelijke toepassingen hebben we verschillende modellen beschikbaar. Transporteert u uw MacBook bijvoorbeeld in uw rugzak om mee te nemen naar de universiteit? Dan volstaat een zwarte Macbook Air tas. Neemt u uw MacBook mee naar vergaderingen met klanten? Kies dan voor een klassieke laptoptas gemaakt van chic en duurzaam leer. Deze modellen beschikken bovendien heel vaak over zogenaamde organizers voor het opbergen van uw vergaderdocumenten, formulieren, pennen en overige spullen.