MY PAPER BAG Sale

GIVE AWAY DAYS

MY PAPER BAG, nu heel voordelig! Ben je op zoek naar zo’n mooie praktische tas van soepel buffelleer? Dan kun je nu je slag slaan in deze sale. MY PAPER BAG staat synoniem voor een mooie eenvoudige tas aan de buitenkant met een sterke rits en vakken aan de binnenkant. Het ontwerp MY PAPER BAG, de naam zegt het al, vindt zijn oorsprong in een papieren tasje. Het was ontwerper Ramón Middelkoop die eenvoud, uitstraling en gebruiksplezier met elkaar wist te combineren. In onze sale vind je naast tassen ook portemonnees en leuke kleine tasjes. Maar dan moet je er wel snel bij zijn! De MY PAPER BAGS worden geproduceerd in India. De lokale werknemers worden ondersteund en krijgen toegang tot beter onderwijs en goede gezondheidszorg. Met de aankoop van een MY PAPER BAG draag je dus ook een steentje bij aan de leefomstandigheden van deze ambachtslieden. Ook als je in de sale koopt ondersteun je dit fantastische initiatief!

Populaire MY PAPER BAGS: MYOMY handtassen, MYOMY portemonnees, MYOMY rugzakken

268 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

268 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

MY PAPER BAG sale online

Heb jij de MY PAPER BAG al enige tijd op je wishlist staan? Dan is de MY PAPER BAG sale echt iets voor jou. De MYOMY PAPER BAG zijn prachtige tijdloze modellen en de designs veranderen vrijwel nooit. Daarom zie je zelden een MY PAPER BAG uitverkoop of PAPER BAG outlet, waarbij deze tassen tegen hoge kortingen worden aangeboden.

MYOMY sale

Een andere reden waarom MY PAPERBAGS niet vaak in de sale zijn is dat MYOMY staat voor fairtrade , je bent daardoor verzekerd dat het leer afkomstig is van dieren die een goed leven hebben gehad. Tevens dat ze natuurvriendelijk geproduceerd zijn door lokale ambachtslieden in India, die een eerlijk salaris krijgen. En dat geeft natuurlijk een goed gevoel en draagt bij aan een betere wereld.

PAPERBAG sale

Op deze MY PAPER BAG sale pagina hebben we alle PAPERBAGS van het mooie Nederlandse tassenmerk MYOMY voor je verzameld. Ben jij op zoek naar een MY PAPER BAG aanbieding dan zul je bij ons zeker slagen. Bekijk snel alle MYOMY outlet tassen en bestel eenvoudig online.