Reistas met wieltjes

GIVE AWAY DAYS

Met een reistas met wieltjes kunt u makkelijk en comfortabel al uw spulletjes meenemen op reis. Doordat er wieltjes onder de tassen zitten, hoef je het zware gewicht van je bagage niet volledig in je hand te dragen: de wieltjes doen het zwaarste werk! Ons online assortiment bevat verschillende modellen, materialen en kleuren. Erg chique en duurzaam zijn de reistassen met wieltjes gemaakt van hoogwaardig leer.

Populaire reistassen: reistassen zonder wieltjes, trolleys

20 resultaten

20 resultaten

Twee modellen reistassen met wieltjes

Reistassen met wieltjes zijn grofweg in te delen in 2 categorieën: de rechte modellen van stevig materiaal en de soepele, stoffen modellen die zich beter kunnen aanpassen aan de inhoud. De rechte en stevige reistassen op wieltjes zijn vooral handig als je met het vliegtuig gaat reizen of als je spullen meeneemt die goed beschermd moeten worden. Het stevige materiaal zorgt ervoor dat invloeden van buitenaf weinig impact hebben op de inhoud van je reistas. Daarnaast zorgt het stevige materiaal ervoor dat de tas goed in vorm blijft, of er nou veel of weinig bagage in zit. Dat de tas zijn vorm goed behoudt, kan ook een nadeel zijn met het inpakken van de tas of als je de tas in een krappe ruimte kwijt moet.

De soepele reistassen met wieltjes zijn heel handig, omdat je er veel spullen in kwijt kunt. Bij het inpakken van de tas kun je nog een beetje spelen met de inhoud, omdat de stof zo soepel is. Daarom kan deze reistas met wieltjes zich, tot op zekere hoogte, nog aanpassen aan de inhoud. Voor breekbare spullen zijn deze reistassen minder ideaal, omdat de soepele stof weinig tot geen bescherming biedt tegen krachten van buitenaf.

Materialen

In ons assortiment vind je reistassen met wieltjes van leer, nylon en polyester. De leren reistrolleys hebben een hele chique en luxe uitstraling en zijn heel geschikt voor zakelijke reizen. Doordat deze reistassen heel recht en stevig zijn, zijn je eigendommen in deze tassen goed beschermd. Daarnaast zijn de leren reistassen heel soepel en tegelijkertijd heel sterk. Daardoor gaat je leren reistas met wieltjes heel lang mee. Nylon en polyester zijn mooie soepele materialen die sterk en lichtgewicht zijn. Dat maakt ze heel geschikt om reistassen van te maken.

Bekijk al onze reistassen met wieltjes en bestel eenvoudig online, zonder verzendkosten! We hebben uiteraard ook reistassen zonder wielen.