School handtassen

GIVE AWAY DAYS

Je gaat naar school en neemt mee… een hippe handtas natuurlijk die helemaal past bij wie jij bent. Niet iedereen vindt het fijn om een schoudertas of een rugzak te gebruiken. En al helemaal niet met zware schoolboeken erin. Kies dan voor een handtas die ideaal is om je schoolspullen in mee te nemen. En de hippe, leren handtassen die wij in de collectie hebben, zijn ook heel geschikt voor school. Denk bijvoorbeeld aan een mooie shopper. Een lekkere grote handtas waar je met gemak al je schoolboeken in meeneemt. Of wordt het toch een handtas met lange lussen als draagbanden? Deze zou je – als het moet – namelijk ook om je schouder kunnen dragen. In de collecties van de hipste tassenmerken kom je ook diverse kleuren tegen. Want zeg nu zelf, als je de handtas voor school gebruikt, mag deze best je persoonlijkheid weerspiegelen.

Populaire handtassen voor school: dames handtassen, dames schooltassen, schooltassen

153 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

153 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Ruime collectie handtassen voor school online

Neem je graag een handtas mee naar school? Kies dan eens voor een hippe, leren shoppertas. Shoppers zijn grote tassen. Vaak hebben ze één vak waar je alles in doet. Het grote voordeel hiervan is, is dat je alles in een oogopslag kan vinden. Ook weet je zeker dat de tas ruimte heeft voor multomappen en schoolboeken. Een nadeel aan de shopper is dat de tas niet altijd waterdicht afgesloten kan worden. Ook kan een shopper vaak niet worden uitgebreid met een draagriem.

Grote handtassen

Voor school heb je wel een beetje grote handtas nodig. Een ouderwetse schooltas of een moderne messengerbag zijn hier ideaal voor. Wil je toch een wat meer vrouwelijke dames handtas, dan vind je die ook in de diverse collecties. Wij geven bij de tassen aan hoe groot de inhoud van de tas is. Dat is handig, want zo kun je van te voren meten of een map bijvoorbeeld of een A4 collegeblok in de tas passen.

Wel of geen laptop

Veel brugklassers moeten al een laptop mee naar school. En niet alleen op het voortgezet onderwijs wordt er veel gewerkt met laptops of tablets. Ook op de hogeschool en de universiteit is het nodig. Wil je een handtas voor school waarin de laptop kan worden meegenomen? Bekijk dan de collectie laptoptassen eens. Er zijn namelijk verschillende handtassen die zijn uitgerust met een speciaal vak voor de laptop.

Vrolijke kleuren leer

We hebben in de collectie ook heel veel gekleurde, leren tassen opgenomen. Want je wil natuurlijk wel een tas voor school die echt bij je past. Er zijn daarom veel bruine tassen te vinden, maar ook zwart en cognac vind je in de collecties van vooraanstaande tassenmerken terug. Of kies voor een lekker opvallende kleur. Rood bijvoorbeeld of roze, turquoise en okergeel. Met de zoekopties vind je altijd snel de perfecte handtassen voor school in je favoriete kleur.