Schoudertasjes

GIVE AWAY DAYS

Hou jij ook zo van schoudertasjes? Ze zijn lekker makkelijk in gebruik én je hebt lekker je handen vrij. Handig als je met vriendinnen een drankje gaat doen of op de fiets zit. Schoudertasjes zijn er in allerlei vormen en maten. Want zoveel mensen, zoveel wensen. Welk schoudertasje het meest geschikt is voor jou, ligt er eigenlijk aan waarvoor je de tas gaat gebruiken. Wij hebben in het assortiment allerlei verschillende schoudertasjes voor je. Kleine schoudertasjes bijvoorbeeld die precies groot genoeg zijn voor een avondje uit. En grote schoudertassen die je gebruikt voor school of het werk. Wij hebben voor jou de mooiste schoudertasjes in de collectie opgenomen van grote merken. De kleine tasjes zijn voorzien van een mooi riempje, zodat je het aan je schouder kan dragen. Deze riempjes zijn veelal in lengte verstelbaar, zodat je het tasje op de juiste lengte kan afstellen. Dat verhoogt namelijk het draaggemak. Hele kleine schoudertasjes hebben vaak maar één vakje voor je spulletjes. Wordt het tasje groter dan komen er vaak geheime vakjes of een tweede vak bij. Zo kun je alles overzichtelijk bewaren.

Populaire schoudertasjes: clutches, crossbody tassen, kleine tasjes

185 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

185 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ruime collectie kleine schoudertasjes online

Luxe leer

De verschillende schoudertasjes in het assortiment zijn allemaal gemaakt van luxe, zacht leder of van soepel suède. Leer is zeer duurzaam, want het gaat lang mee. Het leuke aan leer en suède is ook dat het uit te voeren is in verschillende kleuren. Zo zie je in de collectie schoudertasjes een regenboog aan tinten voorbij komen. Zwart is natuurlijk populair. Net als een little black dress hoort iedere vrouw ook een little black bag te hebben. Naast zwart zien we ook veel natuurlijke bruintinten, trendkleuren en tijdloze klassiekers. Denk hierbij aan rood, blauw en zelfs okergeel leer.

Avondje stappen

We noemden het al even: kleine schoudertasjes zijn ideaal voor een avondje uit. Het tasje zorgt er namelijk niet alleen voor dat je je handen vrij hebt, je hebt ook nog eens alles wat je nodig hebt bij de hand. Kleine schoudertasjes bieden voldoende ruimte voor je sleutels, mobieltje, pinpas, kleine portemonnee en natuurlijk een paar make-upjes. Als je een tasje zoekt voor het uitgaan, raden we zeker kleine schoudertasjes aan.

Shoppen of werktas

Ga je graag shoppen dan heb je soms iets meer nodig. Neem dan een iets grotere tot middelgrote schoudertas. Ook voor het werk is deze heel fijn. Want naast je alledaagse spulletjes neem je er ook gemakkelijk nog een flesje water in mee en je agenda. Sommige schoudertasjes bieden zelfs ruimte voor je tablet of een fotocamera.

Harmonieuze outfit

Weet je wat trouwens leuk is om te doen met kleine schoudertasjes? Om deze in de kleur van je schoenen uit te kiezen. Draag je bijvoorbeeld graag zwarte schoenen, dan past een zwart schoudertasje of handtasje daar perfect bij. Zo creëer je met je schoenen en tasje een harmonieuze en vooral modieuze look.