Sporttassen heren

Hardlopen, voetbal, tennis, zwemmen, fitness of de klimwand bedwingen; je houdt ervan om sportief bezig te zijn. En of je nu alleen aan de slag gaat of onderdeel uitmaakt van een team, je geniet met volle teugen. Welke sport of sporten je ook beoefent, je hebt als sportman een goede heren sporttas nodig waarin je al je sportbenodigdheden in meeneemt. Wat dacht je dan van een van onze sporttassen voor heren van leer? Grote tassen met een ruime opening en een groot vak voor je sportkleding, schoenen, handdoeken en toiletspulletjes. Veel mannen kiezen voor een stoere en praktische rugzak, zo heb je altijd je handen vrij. Maar een kleine weekendtas is ook erg geschikt om te gebruiken als heren sporttas, deze is lekker ruim zodat je altijd al je sportspullen mee kunt nemen. Dit soort stoere sporttassen hebben naast handvatten ook vaak een lange schouderband, dit is wel zo comfortabel en praktisch wanneer je nog een stuk moet lopen of fietsen.

Populaire heren sporttassen: leren sporttassen, rugtassen, schoudertassen, weekendtassen
Populaire merken: Burkely, dbramante1928, MYOMY, Micmacbags

363 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

363 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stoere sporttassen voor heren

Sporttassen voor heren zijn robuust en hebben een functioneel karakter. Natuurlijk wil het oog ook wat. Daarom kies je voor een sporttas gemaakt van leer. Leer is een natuurlijk, ademend materiaal en is eigenlijk de beste keuze als het om sporttassen gaat. Het laat namelijk zuurstof toe in de tas, waardoor vochtige handdoeken niet kunnen schimmelen en sportluchtjes niet te veel in de tas of je kleding trekken. Dat is nog eens praktisch. Daarnaast heeft leer gewoon een karaktervolle uitstraling.

Heren sporttassen van leer

Leren sporttassen zijn tegenwoordig in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Dat betekent dat jij de mooiste sporttassen voor heren kan uitkiezen, uitgevoerd in je favoriete kleur. Rood, okergeel, blauw en mosgroen zijn slechts enkele kleuren die in de collectie zijn gespot. Ook zwart, wit en grijs behoren tot de vele keuzemogelijkheden. En als je het dan toch liever natuur wil houden, dan kies je voor een van de verschillende bruintinten in de collectie.

Het grote opbergvak maakt het gebruik van de leren sporttassen voor heren een stuk gemakkelijker. Bovendien zit de opening van de tas aan de bovenkant en wordt deze met een grote rits afgesloten. Eigenlijk kun je bijna de hele tas openritsen. Vouw je sportkleding op, leg het erin, plaats je schoenen, handdoek en toilettas er nog bij en je houdt wellicht nog ruimte over voor sportattributen voor de bootcamp of het tennisveld. Rits de tas dicht en neem deze mee. De handige hengsels zorgen ervoor dat je de tas aan de hand kan dragen, terwijl de in lengte verstelbare schouderband het mogelijk maakt om de tas om je schouder te dragen. Dat is dan weer makkelijk op de fiets. Eenmaal op de sportbestemming aangekomen, rits je de tas open en ligt alles nog net zo netjes in de tas als dat jij het erin hebt gelegd. Snel en overzichtelijk dus.

Leren sporttassen voor heren zijn fijn in gebruik en vormen eigenlijk een must have voor iedere sportende man. En hoe vaker je de tas gebruikt, hoe fijner deze eigenlijk wordt. Ieder krasje in het leer vertelt een verhaal. Bijvoorbeeld van jullie kampioenswedstrijd of van die keer dat je je eigen persoonlijke record hebt verbroken. Nieuwe sporttas nodig? Je vindt je nieuwe favoriet in onze webshop. Een mooie schoudertas, rugtas of weekendtas is uitstekend te gebruiken als sporttas.