Trolley tas

GIVE AWAY DAYS

Ben jij het ook zo zat om te zeulen met tassen als je op reis bent? Of ben je vertegenwoordiger of make-up artist en wil je gemakkelijk alles met je mee nemen, zonder dat je een tas om je schouder meedraagt? Dan kies je voor handige trolley tassen. Deze tassen hebben wieltjes en een hoog handvat waarmee je de tas met je mee kunt trekken. De tassen zelf zijn modern qua design en erg gemakkelijk om in te delen. Ga je dus op reis of ben je veel onderweg en wil je op een makkelijke manier je bagage meenemen? Kies voor trolley tassen.

Populaire trolley tassen: business trolleys, handbagage trolleys, reistas met wieltjes

25 resultaten

25 resultaten

Trolley tas

De trolley tassen in onze collectie zijn ontworpen door de beste designers. Zij gaven de tassen niet alleen een bijzonder design mee, wat ook nog eens heel gebruiksvriendelijk is, maar ook mooie kleuren. Wat dacht je van opvallend rood of een mooi donkerbruin? Die tassen spot je snel op de bagageband van Schiphol. Uiteraard zijn er ook andere kleuren waar je uit kan kiezen. Grijs bijvoorbeeld of donkerblauw. Zwart behoort uiteraard ook tot de vele opties.

Leer & stof

De trolley tassen in onze collectie zijn uiteraard gemaakt van hoogwaardig leer. Maar als je wat anders zoekt, dan hebben we dat uiteraard ook. Zo zijn er trolley tassen gemaakt van stevige materialen van hoge kwaliteit. En wat dacht je van de diverse formaten. We hebben mooie handbagage koffers op wieltjes, maar ook compacte handbagage koffers, waar je bijvoorbeeld je laptop en fotocamera met gemak in meeneemt. Zo heb je heel wat te kiezen. En hebben we altijd de perfecte trolley tas voor jou.

Tassen op wieltjes

Het fijne aan trolley tassen is dat ze voorzien zijn van wieltjes. Bij de ene tas zijn het kleine wieltjes, de andere heeft grotere wielen en er zijn combinaties van kleine en grote wieltjes. De wieltjes bewegen gemakkelijk met je mee, zodat je comfortabel met je bagage op reis gaat.

U heeft het vast al wel eens meegemaakt, dat u lange afstanden moet overbruggen met een veel te zware en grote tas. Bijzonder oncomfortabel en in sommige gevallen zelfs schadelijk voor uw lichaam. Voorkom dit ongemak en ga voor een praktische trolley tas. Met een trolleytas hoeft u niet steeds uw zware tas te dragen, maar kunt u deze comfortabel mee laten rijden. De trolleytassen in ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar in veel verschillende modellen en kleuren.

Bekijk al onze trolley tassen en bestel eenvoudig online. We hebben uiteraard ook reistassen zonder wielen.