Werktas heren

GIVE AWAY DAYS

Ga jij iedere dag naar kantoor in een mooi pak, nette schoenen en op sommige dagen zelfs met een stropdas om? Je ziet er altijd uit om door een ringetje te halen, dan kun je niet je hele look ondermijnen met een oude rugtas of een versleten werktas. Nee, dan koop je – gemakkelijk online – een fijne werktas voor heren. Wij hebben in onze collectie de mooiste werktassen opgenomen, gemaakt van het beste leer en uitgevoerd in prachtige kleuren. Een werktas voor heren kan een messenger bag zijn, maar ook een klassieke aktetas. Misschien kies je wel voor een van de moderne crossbody tassen of een stevige rugtas. Kies voor zwart, grijs, beige, vlammend cognac, rood, donkerblauw of een van de vele andere kleuren die de ontwerpers voor je hebben uitgekozen om de tassen in uit te voeren. Weet wel: zulke mooie werktassen vallen altijd op, op de werkvloer. Maak je dus maar vast op voor veel complimenten.

Populaire heren werktassen: aktetassen, laptoptassen, leren werktassen

546 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

546 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mooie werktassen heren

Werktassen voor heren zijn multifunctioneel en onmisbaar voor elke man. Allereerst is het heel praktisch om een heren laptoptas bij je te hebben. Je kunt makkelijk je laptop of tablet, belangrijke documenten, mobiele telefoon en lunch meenemen naar je werk. Ook is het makkelijk om een tas bij je te hebben als je een vergadering hebt of als je op bezoek moet bij een belangrijke klant of belangrijk bedrijf. Een heren werk tas biedt de mogelijkheid om al je benodigde spullen makkelijk en netjes mee te nemen.

Stijlvolle werktas heren

Daarnaast is een werktas voor heren een mooi item om je kledingstijl te benadrukken en aan te vullen. Heren werktassen zijn tegenwoordig in allerlei modellen, kleuren en materialen te koop. Dat maakt het mogelijk om voor iedereen en bij elke kledingstijl een passende werk tas te vinden. Maak je nette zakelijke outfit af met een chique leren herentas of match een stoere leren schoudertas bij een casual werkoutfit. Er zijn mogelijkheden genoeg om stijlvol voor de dag te komen bij je baas en je collega’s.

Groot assortiment werktassen heren

In ons veelzijdige assortiment zit voor iedereen wel een geschikte heren werktas. Leren heren werktassen hebben een stoere of chique uitstraling en gaan lang mee. Nylon werktassen zijn praktisch en lichtgewicht, wat ook een belangrijke eis kan zijn. Daarnaast is er keus uit heel veel verschillende kleuren. Bruine werktassen heren nemen het grootste deel van het assortiment in en daarna komen de zwarte werktassen. Deze kleuren zijn het meest praktisch om te kiezen bij het kopen van een werktas. Bruine en zwarte tassen zijn bij bijna elke kleur outfit te combineren en de kleuren zijn tijdloos. Dat maakt dat je heel lang plezier zal hebben van je werktas. Als je van iets speciaals of opvallends houdt, is het natuurlijk ook mogelijk om een bijzondere blauwe, groene of rode heren werktas te kiezen. Zo’n opvallende kleur is een echte eyecatcher en zal ervoor zorgen dat je niet snel onopvallend langs je collega’s kunt lopen. Complimenten gegarandeerd!

Bekijk snel onze uitgebreide collectie heren werktassen en bestel eenvoudig online!