Werktassen

GIVE AWAY DAYS

Er zijn veel verschillende gelegenheden waarvoor je een tas nodig hebt. Maar zowel heren als dames hebben voor het werk vaak een tas nodig. Goede werktassen zijn stevig en bieden voldoende ruimte voor documenten, mappen, pennen, een agenda en zelfs een laptop of tablet. Door de speciale vakverdelingen in werktassen is het extra gemakkelijk om overzichtelijk je tas in te pakken. We hebben verschillende werktassen in onze collectie van leer, suède, stevig canvas of lichtgewicht aluminium. Je hebt de keuze uit schoudertassen, aktetassen, pilotenkoffers en echte laptoptassen met een speciaal gevoerd vak voor de laptop. Gebruik je graag een rugtas? Ook dan hebben we handige werktassen voor je.

Populaire werktassen: dames werktassen, heren werktassen, laptoptassen

696 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

696 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Professionele en stijlvolle werktas kopen?

Een prachtige en professionele werktas is het perfecte visitekaartje en natuurlijk erg praktisch om belangrijke documenten in op te bergen en mee te nemen. Bent u op zoek naar een tas voor alleen het opbergen van documenten of moet deze ook ruimte bieden voor een laptop of tablet? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Leren werktassen

Vooral leren werktassen zijn erg chique en stijlvol, hiermee geeft u een waar statement en u zult er jarenlang plezier van hebben. Een stevige leren aktetas gemaakt van rundleer of kalfsleer uitgevoerd in een mooie zakelijk model. De werktassen zijn uiteraard verkrijgbaar in verschillende kleuren. Vooral de leren werktassen bieden zeer veel keuze en zijn vaak verkrijgbaar in de kleuren bruin, cognac, donkerbruin en zwart. Toch op zoek naar een meer opvallende kleur leren werktas? Enkele merken hebben ook aktetassen in bijvoorbeeld rood, groen of blauw. Zo heb je niet alleen een werktas die functioneel is, maar ook nog eens leuk om naar te kijken.

De keuze voor het type werktas voor jou is heel persoonlijk. Het heeft te maken met wat je prettig vindt om te gebruiken en te dragen. Zit je veel op de fiets? Dan raden we je een trolleykoffer of rugtas aan, omdat je dan je handen vrij hebt. De trolleykoffer past met gemak in je fietstas of op de bagagedrager. Reis je veel met het openbaar vervoer ook dan is een pilotenkoffer heel handig. Maar een schoudertas idem dito. En neem je veel je laptop mee, omdat je bijvoorbeeld veel op locatie werkt, dan kies je natuurlijk voor een laptoptas.

Leren werktas voor dames of heren?

Een stijlvolle en professionele nieuwe leren aktetas is het perfecte visitekaartje voor u als professional. Speciaal voor de zakenvrouw zijn er speciale leren werktassen voor dames, voor de heren zijn er ook stoere werktassen verkrijgbaar. Wil je ook graag een laptop meenemen, kijk dan eens bij onze collectie laptoptassen.

Bekijk onze hele collectie leren werktassen en bestel eenvoudig online.