Draadlampen

Draadlampen

Ben je op zoek naar een mooie draadlamp? Bekijk ons complete assortiment draadlampen en bestel eenvoudig online.

Zeer groot assortiment & veel draadlampen uit voorraad leverbaar.
Hoogste kwaliteit draadlampen tegen scherpe prijzen.
Bestel eenvoudig binnen 2 minuten, zonder een account aan te maken.
Veilig betalen via je eigen bank, achteraf betalen ook mogelijk.
Gratis verzending vanaf €100 en met Track & Trace van PostNL.
Snelle levering: draadlampen die op voorraad zijn en voor 14.00 besteld worden heb je de volgende werkdag al in huis.
Persoonlijke klantenservice: 7 dagen per week, snel antwoord op alle vragen via klantenservice@marington.nl.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Groot assortiment draadlampen online

Draadlampen vallen in de categorie industriële hanglampen. Deze lampen zie je steeds meer terug in nieuwe woontrends. Draadlampen zijn meestal hanglampen en bestaan in allerlei vormen. Zo zijn er ronde draadlampen, maar ook draadlampen in diamantvorm of draadlampen in de vorm van een fabriekslamp. Deze lampen worden vaak gemaakt van metaal en zijn meestal ook uitgevoerd in metaalkleur. Veel voorkomende kleuren bij draadlampen zijn koper, (rosé) goud, zilver en brons. Daarnaast zijn er draadlampen in wit en zwart, maar ook met een verroest uiterlijk.

Draadlamp design

Draadlampen kenmerken zich door hun open design. Draadlampen zien eruit als een frame, waardoor je tegen de lichtbron aankijkt. Hiermee moet je rekening houden bij het kopen van de lamp voor je draadlamp, omdat je geen bescherming hebt van een dichte kap. Het beste is dus om te kiezen voor een niet zo felle lamp. Een nadeel van een niet zo felle lamp en het ontbreken van de terugkaatsing van het licht in een lampenkap, is het feit dat je waarschijnlijk niet genoeg hebt aan één draadlamp. Dit geldt bijvoorbeeld als je draadlampen wilt gebruiken boven de eettafel. Daarom kun je in veel gevallen beter kiezen voor meerdere draadlampen bij elkaar. Er zijn veel kleine draadlampen te koop, die je makkelijk kunt combineren. Het geeft een leuk effect als je de draadlampen op verschillende hoogtes bij elkaar hangt. Daarbij kun je ervoor kiezen om allemaal dezelfde draadlampen te gebruiken, maar ook om te kiezen voor verschillende modellen of verschillende kleuren draadlampen bij elkaar. Dit zorgt voor een speels, maar stijlvol effect.

Draadlampen combineren

Draadlampen zijn met heel veel verschillende stijlen en kleuren te combineren. Door verschillende kleine draadlampjes bij elkaar te hangen, creëer je een gezellig geheel, terwijl grote draadlampen juist voor een moderne uitstraling kunnen zorgen. Voor een extra bijzonder effect kun je een gekleurd snoer aan je draadlamp bevestigen. Waar je de draadlamp vooral terug ziet is in een Scandinavische inrichting. Scandinavisch design kenmerkt zich door het gebruik van veel lichte materialen en rustig kleurgebruik. De ruimte is daarbij vooral functioneel ingericht en je komt er weinig onnodige accessoires tegen. Deze stijl voeg je makkelijk aan je ruimte toe aan je eigen inrichting door draadlampen te gebruiken.

Bent u op zoek naar een trendy draadlamp? Elegant, klassiek, industrieel of modern? Stevige metalen lampen, met een nieuw uiterlijk of juist vintage. Voor een Scandinavische of moderne uistraling.

Bekijk ons complete assortiment draadlampen en bestel eenvoudig online.

Nee ik ontvang liever geen korting.