Industriële lampen

Industriële lampen

Ben je op zoek naar een stoere industriële lamp? Bekijk ons complete assortiment industriële lampen en bestel eenvoudig online.

Zeer groot assortiment & veel industriële lampen uit voorraad leverbaar.
Hoogste kwaliteit industriële lampen tegen scherpe prijzen.
Bestel eenvoudig binnen 2 minuten, zonder een account aan te maken.
Veilig betalen via je eigen bank, achteraf betalen ook mogelijk.
Gratis verzending vanaf €100 en met Track & Trace van PostNL.
Snelle levering: lampen die op voorraad zijn en voor 14.00 besteld worden heb je de volgende werkdag al in huis.
Persoonlijke klantenservice: 7 dagen per week, snel antwoord op alle vragen via klantenservice@marington.nl.

Resultaten: 48 artikelen

Resultaten: 48 artikelen

Groot assortiment industriële lampen online

Hou je van een interieur met stoere elementen? Zo'n inrichting is momenteel helemaal hip en trendy en een industriële lamp hoort daar helemaal bij.

Stoere & industriële lampen

Een lamp met een industriële uitstraling is een echte blikvanger als hanglamp boven je eettafel of als vloerlamp naast je bank. Deze lampen zijn over het algemeen gebaseerd op de enorme lampen die vroeger werden gebruikt in een industriële omgeving, zoals fabrieken en werkplaatsen. Zo'n omgeving biedt genoeg stoere elementen en is de belangrijkste inspiratiebron voor de lampen van nu. De robuuste sfeer van destijds wordt als het ware gevangen in de huidige interieurtrend. De praktische lichtbron van weleer is nu de krachtige sfeermaker in je interieur.

Industriële hanglampen

Je ziet tegenwoordig niet alleen de hanglampen zoals ze vroeger in de fabriek aan de plafonds hingen of de werklampen zoals ze vroeger in de werkplaatsen werden gebruikt. In de huidige lampencollecties is dit verder doorgevoerd naar vloerlampen, tafellampen en bureaulampen. Door de robuuste kap wordt het licht duidelijk naar een kant gestuurd waardoor een heldere lichtbundel ontstaat voor werk of diner aan tafel.

Nieuwe of vintage industriële lampen?

Veel oude industriële lampen worden uit Oosteuropese landen naar Nederland gehaald. Deze worden in ons land door vakmensen gerestaureerd en voorzien van nieuwe bedrading. De lampen worden dan aangepast aan de moderne maatstaven en de huidige wensen. Dit is vaak een intensief en kostbaar procedé waardoor de lampen over het algemeen in het hogere segment geprijsd zijn. Je hebt dan een uniek object waarvan er vaak nog maar een enkeling op de markt wordt aangeboden. Maar tegenwoordig worden de lampen op een prachtige manier nieuw gemaakt met een goede gelijkenis van de al gebruikte en oude lampen.

Bekijk ons complete assortiment industriële lampen en bestel eenvoudig online.

Nee ik ontvang liever geen korting.