Miniatuur auto’s

Miniatuur auto's

Ben je op zoek naar een mooie miniatuur auto? Bekijk ons complete assortiment van miniatuur auto's en bestel eenvoudig online.

Zeer groot assortiment & veel miniatuur auto's uit voorraad leverbaar.
Hoogste kwaliteit auto's miniatuur tegen scherpe prijzen.
Bestel eenvoudig binnen 2 minuten, zonder een account aan te maken.
Veilig betalen via je eigen bank, achteraf betalen ook mogelijk.
Gratis verzending vanaf €100 en met Track & Trace van PostNL.
Snelle levering: auto's die op voorraad zijn en voor 14.00 besteld worden heb je de volgende werkdag al in huis.
Persoonlijke klantenservice: 7 dagen per week, snel antwoord op alle vragen via klantenservice@marington.nl.

Resultaten: 9 artikelen

Resultaten: 9 artikelen

Groot assortiment miniatuur auto's online

Door de uitvinding van de auto kon men zich veel sneller over het land voortbewegen. Door de jaren heen is de auto behalve een handig vervoersmiddel steeds meer een stoer voertuig geworden. Dit heeft ervoor gezorgd dat velen een passie hebben ontwikkelt voor auto’s. In de afgelopen decennia zijn er veel legendarische modellen ontworpen. De modelauto’s doen qua populariteit niks onder voor de originelen. Wie heeft er tijdens zijn leven niet ooit een schaalmodel aangeschaft?

Authentic Models auto replica's

Authentic Models heeft de historische ontwerpen van verschillende soorten auto’s omgezet in schaalmodellen van een hoge kwaliteit. In de wereld van modelbouwers en modelverzamelaars staat het merk bekend als uitgever van exclusieve replica’s. Wereldwijd worden de modellen verkocht tot aan de luxe boetieks aan de Champs Elysées. Door de professionele afwerking en het verhaal achter de modellen worden ze veel gebruikt als decoratie voor in kamers en ruimtes.

Historische miniatuur auto's

De geschiedenis van de auto is natuurlijk reuze, waardoor er ook veel legendarische modellen ontworpen zijn door de jaren heen. Al deze modellen zijn tot in het kleinste detail nagemaakt. Het stuur, de binnenbekleding, de uitlaat: alles is op exact dezelfde wijze vormgegeven als het echte exemplaar van vele jaren geleden. Veel miniatuurmodellen vinden hun herkomst in de jaren 30. Een era waarin het ontwerpen van een stoere auto tot een hoogtepunt reikte. Voorbeelden van historische replica's zijn de Silberpfeil, BB Korn, Hornet, Indianapolis en Bantam modellen.

Mooie replica’s

Mocht je interesse niet liggen bij auto’s, maar bij vliegtuigen of boten is dat geen enkel probleem. Naast miniatuur auto’s zijn er namelijk ook miniatuur vliegtuigen en miniatuur boten van eenzelfde hoge kwaliteit. Waar de auto’s en moderne vliegtuigen gemaakt zijn van hoogwaardig aluminium, zijn de boten en de wat oudere vliegtuigmodellen ook deels van hout en stof. Wil je een uniek decor? Dan is het misschien een leuk idee om de drie soorten modellen met elkaar te combineren.

Bekijk ons complete assortiment miniatuur auto's en bestel eenvoudig online.

Nee ik ontvang liever geen korting.