Miniatuur boten

Miniatuur boten

Ben je op zoek naar een mooie miniatuur boot? Bekijk ons complete assortiment van miniatuur boten en bestel eenvoudig online.

Zeer groot assortiment & veel miniatuur boten uit voorraad leverbaar.
Hoogste kwaliteit vliegtuigen boten tegen scherpe prijzen.
Bestel eenvoudig binnen 2 minuten, zonder een account aan te maken.
Veilig betalen via je eigen bank, achteraf betalen ook mogelijk.
Gratis verzending vanaf €100 en met Track & Trace van PostNL.
Snelle levering: boten die op voorraad zijn en voor 14.00 besteld worden heb je de volgende werkdag al in huis.
Persoonlijke klantenservice: 7 dagen per week, snel antwoord op alle vragen via klantenservice@marington.nl.

Resultaten: 16 artikelen

Resultaten: 16 artikelen

Groot assortiment miniatuur boten online

Vergeleken met andere vervoersmiddelen kon men zich relatief snel voortbewegen door het water. Waar boten vroeger nuttig waren voor bijvoorbeeld de visvangst en ontdekkingsreizen worden boten tegenwoordig gebruikt voor het vervoeren van producten en voor pleziervaart. De belangrijke plek in de historie maakt boten een speciaal vervoersmiddel. De replica boten zijn dan ook populair onder modelbouwers.

Authentic Models miniatuur boten

Authentic Models heeft de historische ontwerpen van verschillende soorten boten omgezet in schaalmodellen van een hoge kwaliteit. De modellen van het merk worden over de hele wereld verkocht in chique boetiekwinkels. De miniatuurboten zijn dan ook veel meer dan slechts een namaak van de echte versie. Door de achtergrond en fijne afwerking worden de modellen gezien als een exclusieve decoratie voor in kamers of ruimtes.

Boot schaalmodel

De modelboten zijn tot in het kleinste detail vormgegeven en daardoor moeilijk van het origineel te onderscheiden. Niets is vergeten, zelfs knoppen in de stuurhut van de boten zitten op de juiste plek en zien er hetzelfde uit. De boten zijn voor het overgrote deel van hout gemaakt. Bij de zeilboten is het zeil vanzelfsprekend niet van hout, maar van een hoogwaardige stof. Het zeil is daarbij op oorspronkelijke wijze gemonteerd. Boten zijn er in allerlei vormen en allen hebben ze op een bepaald punt in de geschiedenis gediend om iets te bereiken. Al deze verschillende soorten boten zijn nagemaakt. Zo zijn er replica’s van historische zeilboten en krachtige speedboten, maar ook bootjes die puur als decoratie gebruikt worden.

Meer botendecoraties

Behalve de miniatuur boten zijn er veel meer decoraties in dezelfde categorie. Denk bijvoorbeeld aan spiegels in vorm van een bootraam, decoratieve peddels, surfplanken die als kapstok of boekenplank fungeren en een flessenkrat waar schippers vroeger hun drank in bewaarden. Dergelijke items kunnen als decoratie in een ruimte worden geplaatst maar zijn bijvoorbeeld ook erg leuk in een badkamer.

Bekijk ons complete assortiment miniatuur boten en bestel eenvoudig online.

Nee ik ontvang liever geen korting.