Miniatuur vliegtuigen

Miniatuur vliegtuigen

Ben je op zoek naar een mooie miniatuur vliegtuig? Bekijk ons complete assortiment van miniatuur vliegtuigen en bestel eenvoudig online.

Zeer groot assortiment & veel miniatuur vliegtuigen uit voorraad leverbaar.
Hoogste kwaliteit vliegtuigen miniatuur tegen scherpe prijzen.
Bestel eenvoudig binnen 2 minuten, zonder een account aan te maken.
Veilig betalen via je eigen bank, achteraf betalen ook mogelijk.
Gratis verzending vanaf €100 en met Track & Trace van PostNL.
Snelle levering: vliegtuigen die op voorraad zijn en voor 14.00 besteld worden heb je de volgende werkdag al in huis.
Persoonlijke klantenservice: 7 dagen per week, snel antwoord op alle vragen via klantenservice@marington.nl.

Groot assortiment miniatuur vliegtuigen online

Door de komst van het vliegtuig was het mogelijk voor de mens om door de lucht te zweven zoals vogels. Iets wat lange tijd onmogelijk werd geacht. De grootte en mechanica van vliegtuigen zijn erg indrukwekkend. Veel liefhebbers hebben daarom een grote fascinatie voor vliegtuigen. De modelvliegtuigen geven tot in detail weer hoe de vliegmachines er vroeger uit hebben gezien, waardoor ze er uit zien als ware kunstwerken.

Authentic Models miniatuur vliegtuig

Authentic Models heeft de historische ontwerpen van verschillende soorten vliegtuigen omgezet in schaalmodellen van een hoge kwaliteit. Het merk staat bekend om chique accessoires die dienen als inrichting van een kamer of ruimte. De vliegtuigen zijn dan ook niet alleen bedoeld als modelbouw, maar ook echt als decoratie. Door de fijne afwerking en achtergrond die de artikelen met zich meedragen worden ze wereldwijd verkocht in de meest exclusieve boetieks.

Realistische vliegtuig schaalmodellen

De modelvliegtuigen zijn nagemaakt tot in detail. Beelden en ontwerpen van vroeger zijn bestudeerd waardoor zelfs de stuurknuppels en propellers lijken op de levensechte uitvoering. Het voelt haast alsof je terug in de tijd gaat. Er zijn verschillende soorten vliegmachines nagemaakt. Van de eerste vliegtuigen tot zeppelins en van vliegtuigen die vlogen tijdens de tweede wereldoorlog tot legendarische passagiersvliegtuigen. Sommige miniatuurvliegtuigen zijn te verkrijgen in verschillende formaten. Een groot miniatuurvliegtuig is prachtig, maar past natuurlijk niet in elke ruimte. Voor mensen die graag een klein model willen hebben zijn er ook miniatuur vliegtuigen op een standaard. Deze modellen kunnen eenvoudig op een tafel of kast worden geplaatst.

Bijpassende vliegtuigartikelen

De vliegtuigcollectie van Authentic Models houdt niet op bij de modellen. Voor de echte vliegtuigfanaat is er nog veel meer. Naast de miniatuurvliegtuigen zijn er ook andere vliegtuigdecoraties te verkrijgen zoals decoratieve propellers en vliegtuigklokken. Door dergelijke toevoegingen is het mogelijk een kamer volledig onder te dompelen in een vliegtuigsfeer.

Bekijk ons complete assortiment miniatuur vliegtuigen en bestel eenvoudig online.

Nee ik ontvang liever geen korting.