Accessoires

Accessoires

"De kleren maken de man" zeggen mensen weleens, maar tegenwoordig spelen accessoires minstens net zo'n belangrijke rol! Want wat is een outfit zonder de juiste tas? Maar eigenlijk gaat het veel verder dan dat. Bij zo'n… Lees verder

"De kleren maken de man" zeggen mensen weleens, maar tegenwoordig spelen accessoires minstens net zo'n belangrijke rol! Want wat is een outfit zonder de juiste tas? Maar eigenlijk gaat het veel verder dan dat. Bij zo'n tas hoort namelijk ook een bijpassende portemonnee, want al dat kleingeld en je pinpas los in je tas wordt op een gegeven moment wel frustrerend. En ben je schoolgaand of werkend? Dan is een laptophoes of iPadhoes ook onmisbaar, want deze dure gadgets doe je natuurlijk ook niet zomaar in je tas zonder enige bescherming. Of ben jij zo iemand die haar make-up in de tas heeft rondzwerven en dus een stuk of 10 lippenbalsems bij zich heeft, maar altijd haar mascara kwijt is? Dan zal een make-uptas je leven echt makkelijker maken! In zo'n make-uptas kun je natuurlijk ook andere kleine spulletjes doen die je anders ook altijd snel kwijt bent zoals pennen, kauwgom of oordopjes... Welke leren accessoire past goed bij jou?

Populaire accessoires: laptophoes, portemonnee, toilettas

Lees minder

2 resultaten

2 resultaten

De mooiste leren accessoires shop je bij Marington.nl

Accessoires maken je leven dus een stuk georganiseerder. Daarnaast is een mooie portemonnee, hoes of toilettas van leer ook nog eens duurzaam, wat natuurlijk wel zo fijn is als je de spullen iedere dag in en uit je tas gooit. Leer slijt erg mooi en krijgt met de tijd zo zijn eigen charme, dus naast een praktische functie zien leren accessoires er ook nog eens goed uit!

Accessoires zijn voor sommigen misschien slechts een bijzaak, maar eigenlijk spelen accessoires wel degelijk een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Een portemonnee gebruik je bijvoorbeeld bijna iedere dag en voor studenten en werkenden is een laptop (die je in een laptophoes vervoert) of een schrijfmap ook iets waar je dagelijks mee in aanraking komt. Daarom kun je maar beter een mooi exemplaar uitzoeken, zodat je er iedere keer weer blij van wordt als je het accessoire uit je tas tevoorschijn haalt!

Keuze materiaal

Vergeleken met andere materialen biedt leer de beste kwaliteit voor spullen die je regelmatig gebruikt. Tassen en schoenen van leer zijn bijvoorbeeld enorm populair vanwege hun duurzaamheid, uitstraling en kwaliteit. Deze eigenschappen zijn bij accessoires zoals portemonnees, hoezen en toilettassen daarom ook erg belangrijk! Je gebruikt deze spullen immers iedere dag, dus zullen ze flink wat te verduren hebben. Leer is daar heel geschikt voor, want slijtage kan dit materiaal goed hebben, zonder dat het er smoezelig uit komt te zien. Vintage leer is niet voor niets erg geliefd, want versleten en oud leer heeft zo zijn eigen charme! Daarnaast is leer (vooral als je voor een neutrale kleur zoals zwart of bruin kiest) tijdloos en past het overal bij. Op leren accessoires raak je dus niet snel uitgekeken en deze gebruik je letterlijk tot ze kapot zijn!

Casual portemonnee, zakelijke schrijfmap of praktische toilettas?

Een portemonnee van goede kwaliteit is belangrijker dan je misschien zou denken, want dit accessoire houdt al jouw geld en waardevolle pasjes en bonnetjes bij elkaar. Dat verdient dan toch wel iets moois? En een laptop of iPad zijn prijzige aankopen, dus dan moet je deze natuurlijk wel goed beschermen met een mooie laptop- of iPad hoes! Hetzelfde geldt voor jouw aantekeningen voor school of werk: belangrijke notities verdienen een mooi plekje in een schrijfmap en zo'n map is handiger dan al die losse blaadjes die door je tas zwerven en je misschien wel kwijtraakt! En een toilettasje dat al je make-up bij elkaar houdt, is veel praktischer dan lipsticks, haarelastiekjes en parfum die je steeds in je tas stopt, om daarna vergeten te worden... Je snapt nu het punt: accessoires maken je leven een stuk makkelijker en meer geordend!