iPad hoezen

In de trein, op kantoor, voor schoolwerk en de ontspanning: de iPad is bijna niet meer weg te denken uit je leven. Dat is ook niet zo gek, want het is een heel handig apparaat waar… Lees verder

In de trein, op kantoor, voor schoolwerk en de ontspanning: de iPad is bijna niet meer weg te denken uit je leven. Dat is ook niet zo gek, want het is een heel handig apparaat waar je veel plezier aan beleeft, zowel zakelijk als privé. De iPad is echter ook vrij kwetsbaar. Het is immers een dun apparaat. Een keer verkeerd vallen en er zit een barst in, of erger. Daarom bescherm je je iPad met een goede iPad hoes. Deze vangt stoten op en helpt je om de iPad stofvrij op te bergen in je favoriete tas. Kies eens voor een bijzondere iPad hoes van leer of zacht suède. We hebben hoezen in de collectie die als een envelop om je iPad air of mini heen schuiven. Met als een veilige handschoen. Maar we hebben ook iPad hoezen die als een telefoonhoesje om je tablet gaan. Kijk maar snel even rond en je zal snel de perfecte hoes vinden voor je iPad.

Populaire iPad hoezen: iPad Air hoezen, iPad Mini hoezen

Lees minder

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Groot assortiment iPad hoezen online

Een iPad hoes is een perfecte manier om je iPad te beschermen tegen beschadigingen waardoor je nog jarenlang plezier zult hebben van je iPad. Een voordeel van een iPad is dat je deze eenvoudig mee kunt nemen buiten de deur, maar dit brengt veelal risico's met zich mee. Onderweg zit een ongelukje vaak in een klein hoekje. Maar een hoes beschermt je iPad ook tegen oververhitting door de brandende zon of een onverwachte bui. Uiteraard is het onmogelijk om je tablet tegen alle gevaren te beschermen, maar veel problemen zijn uitstekend te voorkomen door een stevige hoes te gebruiken.

Leren iPad hoesjes

Het voornaamste is dat je iPad goed beschermd is, maar naast dit praktische aspect is het ook aardig dat deze er leuk uit ziet. Ga je voor een iPad hoesje met een trendy design, opvallende print of hippe kleur?

Een leren iPad hoes is natuurlijk erg stijlvol en erg populair bij de zakelijke gebruiker. Een chique zwarte iPad hoes of bruine iPad hoes gemaakt van 100% echt kalfsleer ziet er niet alleen zeer fraai uit, maar is ook nog eens erg duurzaam. De hoge kwaliteit zorgt voor een schitterende uitstraling, perfecte details en afwerking en lange levensduur.

Verschillende iPad's vraagt om verschillende iPad hoezen

Uiteraard past een kleine iPad ook wel in een grote iPad hoes, echter is het aan te raden om een goed aansluitende hoes te nemen. Hierdoor is je waardevolle iPad altijd rondom volledig beschermd.

Voor je iPad Air hebben we speciale iPad Air hoezen en voor je iPad Mini compacte iPad Mini hoezen. Als alternatief voor een iPad hoes zou je ook kunnen kiezen voor een iPad case of iPad cover.

Bescherm je iPad optimaal en zorg ervoor dat deze nog lang mooi zal blijven. Onze laptophoezen en kleine laptoptasjes zijn ook erg geschikt voor het veilig opbergen van je iPad. Bekijk ons complete assortiment iPad hoezen, veel verschillende modellen, diverse materialen en mooie kleuren. Bestel eenvoudig online!