MacBook hoezen

34 resultaten

34 resultaten

MacBook hoezen online

Een MacBook spreekt tot de verbeelding door het design, prestaties en gebruiksgemak. Daarom wil je deze natuurlijk veilig opbergen wanneer je onderweg bent, een perfecte oplossing hiervoor is om gebruik te maken van een MacBook hoes. Vrijwel alle hoezen voor een MacBook zijn vuil- en waterafstotend, handig bij een onverwachte regenbui of glas drinken dat omvalt. De binnenvoering van een hoes is ultrazacht en voorkomt krassen en slijtage op de behuizing van je MacBook. In ons assortiment vind je o.a. ook laptophoezen en laptoptassen, die je MacBook optimaal beschermen.

Leren MacBook hoezen

Je bent als trote bezitter van een MacBook natuurlijk erg zuinig op je pareltje, zo'n prachtige gadget neem je natuurlijk niet mee in een goedkope hoes of sleeve. Een stijlvolle MacBook hoes van echt leer is dan de perfecte oplossing, het beste van beide.

De meest voorkomende kleuren zijn bruin, cognac en zwart, verkrijgbaar in diverse modellen en van verschillende merken. Een leren MacBook hoes wordt mooier en klassieker naarmate deze steeds vaker gebruikt wordt. Hierdoor ontstaat een soort vintage leren MacBook hoes.

13 inch MacBook hoes

De 13 inch MacBook is helemaal van deze tijd en ideaal om overal mee naartoe te nemen. Om die reden schaffen veel studenten en mensen die veel onderweg zijn een MacBook Pro aan. Een 13 inch MacBook hoes zorgt voor een optimale bescherming terwijl het moderne uiterlijk van de MacBook behouden blijft. De hoezen zijn gemaakt van leer wat de macbookhoezen erg duurzaam maakt. Het leer is makkelijk te reinigen, zodoende blijft de hoes er ook netjes uit zien. De leren MacBook hoezen zijn daarom de ideale cover voor je 13 (of 15) inch MacBook Pro of MacBook Air.

15 inch MacBook hoes

Voor de grotere uitvoering hebben we ook stijlvolle hoezen. Een MacBook is erg waardevol en je wilt niet dat deze beschadigd raakt. De hoezen zijn zo ontworpen dat je MacBook vrij blijft van krassen en deuken. Bescherm daarom je krachtige MacBook met een eigentijdse 15 inch MacBook hoes en neem je MacBook overal mee heen. Het leer geeft de hoezen een uniek uiterlijk. De leren hoes is daarnaast ook erg handig om documenten en andere papieren met je mee te nemen. Dit maken de hoogwaardige leren hoezen multifunctioneel.