Make up tasjes

GIVE AWAY DAYS

Als je make-up gebruikt, dan heb je vast meerdere make-up tasjes in huis. Eentje voor in je handtas om onderweg je make-up even bij te kunnen werken. Je hebt een grote in de badkamer, daarin bewaar je alles wat je hebt. En natuurlijk heb je er eentje in de sporttas en voor je weekendtas. Want als je op reis gaat, neem je wel die make-upjes mee die bij je outfits passen. Het is handig om meerdere make-up tasjes te hebben, want dan kun je ook gemakkelijk setjes maken van make-up die bij elkaar horen. En je hebt altijd een tasje bij de hand passend bij de rest van je bagage. Gelukkig zijn er veel leuke, mooie en vooral stijlvolle lederen make-up tasjes in onze collectie te vinden.

Populaire make-up tasjes: clutches, crossbody tassen, kleine tasjes

24 resultaten

24 resultaten

Ruime collectie make up tasjes online

Een make-up tasje is in de eerste plaats natuurlijk een tasje dat je gebruikt. De indeling en grootte moet dus passen bij de make-up spulletjes die je er in mee wilt nemen. Let daarom goed op de grootte van het tasje voordat je deze aanschaft. Meet bijvoorbeeld de oogschaduwpaletten en je kwasten op, zodat je ook zeker weet dat deze in het tasje passen. Wij zorgen ervoor dat bij ieder make-uptasje in de collectie staat wat de afmetingen zijn.

Verschillende formaten

Voor verschillende make-upjes heb je ook diverse tasjes nodig. Misschien wil je wel graag al je potloodjes in een tasje bewaren en je kwasten in een andere, grotere make-up tas. Binnen de diverse lijnen van de grote tassenmerken tref je daarom in hetzelfde design verschillende groottes aan. Dat is wel zo leuk, want zo bewaar je al je make-up op stijlvolle wijze.

Stijlvolle combinaties

Wil je een make-uptas die past in je handtas? Dat is wel zo handig voor onderweg. Kies dan voor een stijlvolle combinatie en pas je make-up tas aan op je handtas. Bijvoorbeeld door dezelfde kleuren te kiezen. Of juist voor een stijlvol contrast. Heb je bijvoorbeeld een donkerblauwe schoudertas, neem dan eens een lichtblauwe of cognac make-up tas. En bij een kersenrode tas mag je best een zwart make-up tasje of juist een beige uitkiezen. Uiteraard is het ook mooi om de make-up tas die in je koffer mee op vakantie gaat, in eenzelfde kleur te kiezen als de rest van je bagage.

Luxe leer

De make-up tasjes in onze collectie zijn allemaal gemaakt van luxe leer of zacht suède. Het grote vak van het tasje is perfect om al je make-up en toebehoren in te bewaren. Sommige tassen zijn ook voorzien van een geheim vakje met een rits. Dit is bijvoorbeeld handig om sieraden in mee te nemen of je manicuresetje. Het luxe leer is overigens ook fijn om je make-up fris te houden. Leer is een ademend materiaal en eventueel vocht in het tasje kan daardoor zo verdwijnen.