Portefeuilles

GIVE AWAY DAYS

Een portefeuille is eigenlijk bijna net zo belangrijk als een handtas, want hier doe je je geld en allerlei belangrijke pasjes in. Daarom zou je eigenlijk een mooie portefeuille in je bezit moeten hebben. Het maakt niet uit of je liever een grote of kleine portefeuille gebruikt, want er valt genoeg moois te kiezen! Voor degenen die slechts hun pinpas, OV-chipkaart en ID-kaart op zak hebben, zijn er kleine portefeuilles verkrijgbaar die in bijna iedere broekzak passen. Of ben jij iemand bij wie de portefeuille altijd uitpuilt met van alles en nog wat? Ook dan heb je ruim de keuze tussen de mooiste portefeuilles met genoeg opbergvakjes voor al je pasjes, kaartjes, bonnetjes en geld. En wist je dat sommige portefeuilles ook groot genoeg zijn om een smartphone in kwijt te kunnen? Dat is natuurlijk superhandig, want zo wordt je smartphone extra beschermd en heb jij je belangrijkste spulletjes gewoon altijd bij elkaar!

Populaire portefeuilles: dames portemonnees, heren portemonnees, leren portemonnees

236 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

236 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stijlvolle collectie portefeuilles

Hoe kies je de juiste portefeuille uit die bij je past? Als eerste kun je natuurlijk kijken naar de grootte: heb je niet zoveel ruimte nodig en wil je gewoon een klein maar fijn formaat hebben? Dan kun je kiezen voor een portefeuille met slechts een aantal steekvakjes voor pasjes, een vakje voor wat muntgeld en een ruimte waar briefgeld in kan. Zwart leer is altijd goed, maar bruin, grijs of zelfs rood of groen behoren ook tot de mogelijkheden. Zoek je liever wat groters? Dan zijn er ook genoeg portefeuilles om uit te kiezen! Wil je bijvoorbeeld vooral veel pasjes kwijt, of heb je altijd veel muntgeld die je ergens kwijt moet? Er zijn allerlei verschillende indelingen verkrijgbaar, dus ga voor jezelf na waar jij het meeste van meeneemt. Heb je bijvoorbeeld voornamelijk pasjes mee? Kies dan voor een portefeuille met heel veel insteekvakjes!

Portefeuilles met rits of drukknoop

Een ander aspect waar je ook op kunt letten, is de sluiting van de portefeuille. Zoek je bijvoorbeeld een portemonnee met ritssluiting of een drukknoop sluiting? Of wil je een vouwbare portefeuille? Dit laatste is vaak geschikt voor degenen die een kleine portefeuille zoeken. En aan sommige ritssluitingen zit een handig riempje die je om je pols kunt houden. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je met je portemonnee in je hand loopt, want dit zorgt voor extra veiligheid doordat je je portefeuille extra stevig vast hebt.

Leren portefeuilles

En dan nu het design zelf: de meeste portemonnee zijn van leer gemaakt. Leer is namelijk zeer geschikt omdat het erg lang meegaat en op een 'mooie' manier slijt. Je portefeuille gebruik je waarschijnlijk iedere dag meerdere keren, dus het is belangrijk dat 'ie na intensief gebruik er nog tiptop uit ziet! En zoals eerder gezegd, kun je kiezen uit verschillende kleurtjes zoals zwart, groen en rood leer. Naast kleur, kun je ook kiezen voor verschillende afwerkingen: zoek je bijvoorbeeld glad Italiaans leer of zacht suède? Of wat dacht je van hip reptielen-reliëf? En voor de stoere dames en heren hebben we natuurlijk ook robuust rundleer in de aanbieding. De materiaalkeuze, kleur en de afwerking dragen dus allemaal op hun eigen manier bij aan de uitstraling en het uiterlijk van de portefeuille. Voor welk design ga jij? Vooral de portefeuilles van MYOMY en Burkely zijn erg fraai.