Portemonnees

BACK2SCHOOL

Heb jij ook meer pasjes dan geld in je portemonnee zitten? Tegenwoordig hebben we overal spaarkaarten en klantenkaarten… Lees verder

Heb jij ook meer pasjes dan geld in je portemonnee zitten? Tegenwoordig hebben we overal spaarkaarten en klantenkaarten van. En dan heb je ook nog je bankpas, creditcard, ov en rijbewijs. Met zoveel pasjes heb je een portemonnee nodig die elegant is en je voldoende opbergruimte geeft voor al het plastic. Maar daarbij ook nog eens ruimte houdt voor munt- en briefgeld. Voor heren en dames hebben we prachtige lederen portemonnees in het assortiment zitten, waar je blij van wordt. Voldoende opbergruimte en ook nog eens een heel luxe uitstraling. Of je de portemonnee nu in je tas of juist in je broekzak bewaard, deze wil je gewoon hebben. Het hoogwaardige leer en suède geven de portemonnees een prachtige uitstraling. Bovendien geven leer en suède de portemonnee een duurzaam karakter, want het gaat zeer lang mee. Sterker nog: hoe vaker je het gebruikt, des te soepeler wordt het. Waardoor je nog makkelijker bij je pasjes kan.

Populaire portemonnees: dames portemonnees, heren portemonnees, leren portemonnees

Lees minder

232 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

232 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Groot assortiment portemonnees online

De meeste mensen dragen altijd hun portemonnee bij zich wanneer ze van huis zijn. Daarom is het belangrijk om voor kwaliteit te gaan, maar ook het gebruiksgemak is van belang. Kun je al je pasjes wel goed opbergen of heb je een speciaal vakje voor muntgeld nodig? En je wilt natuurlijk je bankpas, creditcard en overige passen goed beschermen, want hoe vervelend het is wanneer je aan de kassa staat en je pas werkt niet. Tevens kost het aanvragen van een nieuwe pas doorgaans erg veel tijd.

Verschil tussen een portemonnee en portefeuille

Officieel is een portemonnee eigenlijk alleen bedoeld voor het opbergen van muntgeld, een portefeuille juist weer alleen voor biljetten en andere documenten. Maar tegenwoordig zijn portemonnees en portefeuilles bijna altijd geschikt voor zowel muntgeld, briefgeld en uiteraard bank- en/of creditcardpassen of andere lidmaatschap passen.

Dames of heren?

Zowel voor dames als heren is een portemonnee ook een erg populaire mode accessoire, de keuze is tegenwoordig erg groot. Van trendy modellen tot aan stijlvolle, tijdloze en klassieke leren portemonnees, gemaakt van 100% echt leer. Wij hebben een uitgebreid assortiment dames portemonnees en heren portemonnees, verkrijgbaar in diverse chique kleuren. Heren kiezen vaak chic, zakelijk en donkere kleuren, veelal een zwarte portemonnee of bruine portemonnee. Dames gaan daarentegen juist weer vaker voor trendy, hippe designs en opvallende kleuren, zoals een rode portemonnee of blauwe portemonnee.

Heren hebben meestal een kleine portemonnee omdat ze meestal in een broekzak dragen, dit is wel net zo comfortabel. Dames hebben vrijwel altijd een handtas bij zich en een grote portemonnee meedragen is dan niet zo'n probleem.

Wil je echt een stijlvolle look, match dan de kleur van je portemonnee met andere accessoires zoals je riem, tas en schoenen of match je portemonnee met de tas die je het meest gebruikt!.

Bekijk ons complete assortiment portemonnees en bestel eenvoudig online. We hebben portemonnees van bekende merken als Burkely, Micmacbags, HJ de Rooy en MYOMY, maar ook ons eigen label Marington bevat enkele prachtige leren portemonnees.