Portomonees

GIVE AWAY DAYS

De portomonee is ons erg dierbaar, want we doen hier al ons geld en belangrijke pasjes in. Daarom is het ook belangrijk om een goede portomonee in ons bezit te hebben, zodat je al deze dingetjes veilig en overal mee naartoe kunt nemen. Heb jij bijvoorbeeld van iedere winkel een klantenkaart en verder ook nog stempelkaartjes, je pinpas en ook nog papier- en muntgeld die je elke dag meeneemt? Dan is een grote leren portomonee echt wat voor jou, want deze hebben vakjes voor heel pasjes, geld, kaartjes en bonnetjes! En leer is een goede keuze voor een portomonee, want leer is erg slijtvast en zal bij intensief gebruik alleen maar mooier worden. Ben jij wat lichter bezakt en neem je alleen je pinpasje en wat kleingeld mee? Ook dan is er genoeg keuze: minimalistische en kleine portomoneetjes die niet al te dik en groot van formaat zijn, zodat je hem gemakkelijk in je broekzak of jaszak kwijt kunt!

Populaire portomonees: dames portemonnees, heren portemonnees, leren portemonnees

236 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

236 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Zeer grote collectie portomonees online

Portomonees zijn eigenlijk minitasjes waarin je belangrijke spullen zoals geld, pinpas en klantenkaarten doet. Dus waarom zou je niet voor een mooie portomonee gaan? De portomonee heeft immers een belangrijke functie en je gebruikt hem iedere dag. Gelukkig zijn er bijna net zoveel leuke portomonees verkrijgbaar als dat er mooie tassen zijn!

Kleine of grote portomonee?

Heb jij je geld en je pinpas normaal altijd los in je broek- of jaszak zitten? Dan kun je er eens over nadenken om toch een portomonee aan te schaffen. Waarom? Dankzij een portomonee heb je al je (plastic) geld en belangrijke passen gewoon handig bij elkaar! En je hebt waarschijnlijk vast eens meegemaakt dat je je broek per ongeluk in de was gedaan hebt terwijl er nog briefgeld in zat. Een portomonee zul je niet gauw vergeten uit je broekzak te halen! Wel zul je waarschijnlijk een kleine portomonee willen, die niet al te dik is en je gewoon in je broekzak kwijt kunt. Gelukkig heb je in dat geval ook genoeg leuke portomonees om uit te kiezen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een simpele zwart leren exemplaar? Deze heeft plaats voor wat briefgeld, een aantal pasjes en een klein vakje voor muntgeld. Meer heb je niet nodig! Uiteraard kun je ook voor andere kleurtjes kiezen zoals bruin, cognac, grijs of donkergroen.

Wil je liever een grote portomonee hebben? Ook dan valt er genoeg moois te kiezen! Natuurlijk kun je weer voor een leren portomonee gaan, want dit materiaal is erg geschikt voor portomonees. Een portomonee haal je namelijk (als het goed is) meerdere keren in en uit je tas en doe je steeds open en dicht. Zo'n ding heeft heel wat te verduren dus! Leer kan goed tegen een stootje en is erg uniek omdat het een van de weinige materialen is die bij intensief gebruik alleen maar mooier wordt. En natuurlijk zijn de leren portomonees in veel leuke kleurtjes en designs verkrijgbaar! Ga voor klassiek zwart of bruin, maar beige, groen, blauw, geel en rood behoren ook tot de mogelijkheden. Bekijk snel de populaire portomonees van Micmacbags en Burkely.

En nog een leuke tip: sommige portomonees kun je zelfs als een clutch gebruiken! Sommige portomonees zijn namelijk groot genoeg om een telefoon in kwijt te kunnen. Haal al je (onnodige) pasjes en bonnetjes eruit voor die avond en creëer zo ruimte voor je telefoon, sleutels, wat kleingeld en je pinpas. Erg multifunctioneel dus!

Portomonee voor dames of heren

Uiteraard zijn er ook speciale modellen portomonees voor dames en heren, voor de dames met heel veel steekvakken en ritsvakjes en voor de heren juist een compact model met alleen de benodigde vakjes zoals een vak voor muntgeld en briefgeld en enkele pasjes.