10x stijlvolle leren reistassen

Reistassen zijn natuurlijk bedoeld om veel spullen mee te kunnen nemen naar je vakantiebestemming. Reistassen bieden veel ruimte en zijn daarom erg handig om je kleding en andere persoonlijke spullen in mee te nemen. Maar reistassen hoeven niet alleen praktisch te zijn! Leren reistassen zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren en zien er super stijlvol uit. Met een leren reistas kun je stijlvol op reis en toch al je geliefde spullen meenemen.

 

Reistas leer met donkere banden

Reistas leer donkere banden

Een prachtige bruine leren reistas, die een bijzondere uitstraling heeft door het gebruik van donkerbruin leer voor de banden. Dat geeft de tas een beetje een vintage uitstraling.

Luxe leren dames reistas

Luxe leren reistas vrouw

Een stijlvolle lichtbruine leren reistas voor dames. Geheel gemaakt van een kleur leer, waardoor de tas een hele chique uistraling heeft.

Zwarte of bruine leren reistas

Leren reistassen bruin zwart

De meest voorkomende kleuren voor leren tassen blijven bruin en zwart. Bruin is vaak chiquer om te zien, terwijl zwart vaak een stoere uitstraling heeft. Welke kleur kies jij?

Leren reistas bij je outfit

Leren reistas leren jack

Een mooie leren reistas is van zichzelf al heel stijlvol om te zien. Door je leren tas te combineren met een ander leren kledingstuk, maak je je outfit helemaal af.

Leren reistas en rugzak

Leren tassen

Een leren reistas is handig om je spullen te vervoeren naar je reisbestemming en terug. Voor de dagen dat je op je vakantiebestemming bent, is een grote leren reistas niet handig om mee te nemen als je je accommodatie verlaat. Daarvoor kun je beter, geheel in stijl, een leren rugzak meenemen.

Leren reistas wintersport

Leren reistas

Bij een reistas wordt vaak gedacht aan de zomervakantie, terwijl een leren reistas natuurlijk net zo handig is voor je wintersport!

Leren damesreistas

Leren damesreistas

Deze mooie donkerbruine leren reistas heeft een hoger model dan de meeste andere reistassen. Ideaal voor vrouwen die vaak net iets meer mee willen nemen op vakantie dan de meeste mannen.

Leren reistas cognac

Leren reistas cognac

Een leren reistas in de kleur cognac is heel stijlvol en is een prachtige kleur voor een leren dames reistas.

Grote reistas van leer

Grote reistas van leer

Een andere grote bruine reistas van leer, dit keer mooi afgewerkt met een grote gesp en een bijzondere vorm van de rand van de tas.

Bruine leren reistas

Bruine leren reistas

Een bruine leren reistas die wordt gedragen zonder schouderband. De korte handvatten kunnen ook gebruikt worden om even iets aan te hangen als je je andere hand vrij wilt hebben.

Kijk voor een mooie collectie vergelijkbare leren reistassen op Marington.nl

Reistas Siena bruin DBramante reistas golden tan Leren reistas donkerbruin
     
Siena bruin
Kastrup golden tan
Altamura dark brown
€219,95
€219,99
€219,95

 

Leren reistas Prato Leren reistas Giglio bruin Leren reistas zwart
     
Prato bruin
Giglio bruin
Canelli zwart
€219,95
€279,95
€279,95