Tassen blogs

Ben jij ook zo dol op tassen en alles wat hiermee te maken heeft? Heb jij ook voor iedere outfit een bijpassende damestas maar heb je toch het gevoel dat je er nooit genoeg hebt? Dan ben je net als ons waarschijnlijk een ware tassen-addict. En om je verslaving nog maar even fijn te voeren hebben wij in deze blogpost speciaal voor jou de vijf allerleukste tassen-blogs op een rijtje gezet. Dit wil je lezen!

The Bag Hoarder

The Bag Hoarder – oftewel de “De excessieve tassenverzamelaar” – is een leuk, persoonlijk blog van eigen bodem over tassen, maar bevat tevens fijn leesvoer voor schoenenliefhebbers. Blogster Jadwiga Peters brengt niet alleen de laatste trends in beeld, maar heeft ook allerlei leuke tips voor je: welke tassen moeten er op je verlanglijstje, wat zijn de ‘best buy’s’ en hoe zorg jij dat je een designertas scoort voor een leuk prijsje. Kortom, om lekker bij te dromen, maar ook met de allerbeste praktische aanraders! Leuk!

The Bag Hoarder

Handbag du jour

Handbag du Jour is niet alleen een geweldige naam voor dit blog, maar heeft ook nog eens een geweldige inhoud! Met artikelen over trends, tassen van al je grote voorbeelden en favoriete beroemdheden, alle handtas stijlen op een rijtje en nog heel veel meer. Gegarandeerd uren leesplezier! Let wel op, dit blog is in het Engels. Zijn je Engelse taalskills niet helemaal zoals je zou willen? Dan droom je gewoon weg bij de vele inspirerende plaatjes, filmpjes en foto’s..

Handbag du jour

Bag Bliss

Bag Bliss is werderom een blog met Engels als voertaal. Maar wat voor eentje! Hier lees je alles over verschillende soorten tassen: van de clutch tot de zogenaamde ‘crossbody’(schoudertas). De ‘bag trend alert’ is een rubriek die je zeker in de gaten moet houden (en tevens eentje waardoor je je wishlist flink zult uitbreiden). Tot slot blijf je dankzij Bag Bliss op de hoogte van het laatste designernieuws door te selecteren op de naam van je favoriet: van Alexander McQueen tot Valentino. En natuurlijk vind je hier ook een fijn forum, waarop je je liefde voor tassen met iedereen kunt delen. Heerlijk!

Bag Bliss

Snob Essentials – Bag Snob

Een website genaamd ‘Snob Essentials’. Dat tovert stiekem toch al een lach op je gezicht. Helemaal wanneer je het onderdeel ‘Bag Snob’ ontdekt. Een leuk blog over bijzondere tassen, vaak gematcht met andere bijpassende producten zoals kleding, accessoires en schoenen. Om je outfit helemaal mee af te maken dus! Bag Snob bevat lekker  veel beeldmateriaal, wat de website heel geschikt maakt voor een ‘middagje surfen’. Kortom: de perfecte blog om inspiratie mee op te doen, dus houd die wishlist maar vast weer bij de hand!

Snob Essentials

The Bag Hag Diaries

The Bag Hag Diaries is een heerlijk persoon blog, dat alles in zich heeft om een groot succes te worden: regelmatige updates over o.a. celebrities, “bag reviews”, trends, veel mooie plaatjes en, ook leuk, een aantal persoonlijke verhaaltjes. Kortom: een blog waar iedere tassenliefhebster van zal smullen. Voor meer inspiratie bekijk je ook de Facebook-, Instagram- en/of de Twitterpagina van dit blog!

The Bag Hag Diaries

En niet te missen...ons eigen Marington blog!

Zoals je misschien al opgemerkt hebt: veel van de blogs uit dit lijstje zijn geschreven in het Engels. Het valt op dat er helaas nog niet veel actieve bloggers van eigen bodem zijn! Gelukkig kun je ook altijd op ons eigen Marington blog terecht. Leuk meegenomen: de tassen die we je laten zien kun je meteen kopen! Veel lees- en shopplezier!