266 resultaten

Weekendtas1

Hoe meer er mee kan, hoe beter! Deze negen tips zullen je helpen om meer ruimte te creëren in je weekendtas.

Lees meer
Geplaatst in Tassen door Jill Alink

Tas figuur

Ieder lichaam is anders en dat realiseren vrouwen zich maar al te goed. Maar houd jij wel eens rekening bij het kopen van een tas met de volgende punten? De meeste vrouwen kiezen tas uit naar aanleiding van de kleur en het aantal vakken maar je kunt met een tas zoveel meer! Hieronder hebben we kort beschreven welke tas het beste bij jouw figuur past. Er fabulous uitzien met de juiste tas was nog nooit zo simpel! 

Lees meer

Labels:

Geplaatst in Tassen door Jill Alink

MacBook damestassen

Handig he, zo een laptop of Macbook. Lekker werken in een koffiehuis aan een artikel of essay, je e-mail bijwerken in de trein of misschien wel met vriendinnen werken aan leuke collage voor een vriendin die gaat trouwen. Een laptop of Macbook neem je gemakkelijk overal mee naar toe. Maar natuurlijk niet in een logge, lelijke laptoptas. Dat kan veel hipper en stijlvoller.

Lees meer
Geplaatst in Tassen door Maikel Huurneman

Stage bij Marington.nl?

09-07-2016 22:01

Stage Haaksbergen

Ben je geïnteresseerd in lifestyle en shop je regelmatig online? En ben jij van mening dat online shoppen de toekomst is? Dan is een stage bij Marington.nl zeker iets voor jou! Bij ons krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waardoor je écht iets leert. Marington.nl is op zoek naar enthousiaste stagiaires, dus mocht jij jezelf herkennen in onderstaande omschrijving dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Labels:

Geplaatst in Algemeen door Maikel Huurneman

Tassen blogs

Ben jij ook zo dol op tassen en alles wat hiermee te maken heeft? Heb jij ook voor iedere outfit een bijpassende tas maar heb je toch het gevoel dat je er nooit genoeg hebt? Dan ben je net als ons waarschijnlijk een ware tassen-addict. En om je verslaving nog maar even fijn te voeren hebben wij in deze blogpost speciaal voor jou de vijf allerleukste tassen-blogs op een rijtje gezet. Dit wil je lezen!

Lees meer

Labels:

Geplaatst in Tassen door Jessie de Bruin

266 resultaten