167 resultaten

Burkely Wieske

Handig he, zo een laptop of Macbook. Lekker werken in een koffiehuis aan een artikel of essay, je e-mail bijwerken in de trein of misschien wel met vriendinnen werken aan leuke collage voor een vriendin die gaat trouwen. Een laptop of Macbook neem je gemakkelijk overal mee naar toe. Maar natuurlijk niet in een logge, lelijke laptoptas. Dat kan veel hipper en stijlvoller.

Mooie leren MacBook schoudertassen

Er zijn steeds meer damestassen met een speciaal vak voor je laptop of Macbook. Dit vak is vo...

Lees meer
Geplaatst in Tassen door Sophie

Stage bij Marington.nl?

09-07-2016 22:01

Stage marketing communicatie fashion

Ben je geïnteresseerd in lifestyle en shop je regelmatig online? En ben jij van mening dat online shoppen de toekomst is? Dan is een stage bij Marington.nl zeker iets voor jou! Bij ons krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waardoor je écht iets leert. Marington.nl is op zoek naar enthousiaste stagiaires, dus mocht jij jezelf herkennen in onderstaande omschrijving dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden?

  • Klanten contact: aannemen en afhandelen telefoongesprekken, vragen van klanten p...
Lees meer
Labels:
Geplaatst in Algemeen door Sophie

Tassen blogs

Ben jij ook zo dol op tassen en alles wat hiermee te maken heeft? Heb jij ook voor iedere outfit een bijpassende damestas maar heb je toch het gevoel dat je er nooit genoeg hebt? Dan ben je net als ons waarschijnlijk een ware tassen-addict. En om je verslaving nog maar even fijn te voeren hebben wij in deze blogpost speciaal voor jou de vijf allerleukste tassen-blogs op een rijtje gezet. Dit wil je lezen!

The Bag Hoarder

The Bag Hoarder – oftewel de “De excessieve tassenverzamelaar” – is een leuk,...

Lees meer
Labels:
Geplaatst in Tassen door Sophie

What’s in the bag?

Dacht jij dat je alles al wist over tassen? Think again! Marington verzamelde speciaal voor jou 5 feitjes waarmee jij op de volgende verjaardag zeker indruk gaat maken! Wist jij al dat..

1. What’s in the bag?

Veel! In de tas van de vrouw tenminste. Met de spullen die ze meeslepen zijn ze op alles voorbereid. Van kleine ongelukjes tot een onverwachte plensbui, de vrouw laat niets aan het toeval over. Dat komt wel met een klein prijsje: het voortdurend meeslepen van een tas met gemiddeld 2,4 kilo aa...

Lees meer
Labels:
Geplaatst in Tassen door Sophie

Koop geen kat in de tas!

06-06-2016 20:29

Tas kopen

Wij van Marington vinden: je kunt nooit genoeg tassen hebben. De meeste vrouwen zijn het daar mee eens: niet voor niets vind je in het gemiddelde Nederlandse huishouden 6 handtassen (als we alle koffers, laptop- en sporttassen mee moeten gaan tellen zijn we aan het einde van de dag immers nog niet klaar). Veel? Nou, wij Nederlanders blijken toch weer aardig bescheiden. Neem het gemiddelde Italiaanse huishouden maar eens: maar liefst tussen de 20 en 60 handtassen per gezin! Waarom toch zo veel? W...

Lees meer
Labels:
Geplaatst in Tassen door Sophie

167 resultaten