266 resultaten

Duurste tas

Dacht jij dat je alles al wist over tassen? Think again! Marington verzamelde speciaal voor jou 5 feitjes waarmee jij op de volgende verjaardag zeker indruk gaat maken! Wist jij al dat..

Lees meer
Labels:
Geplaatst in Tassen door Jessie de Bruin

Koop geen kat in de tas!

06-06-2016 20:29

Tassen

Wij van Marington vinden: je kunt nooit genoeg tassen hebben. De meeste vrouwen zijn het daar mee eens: niet voor niets vind je in het gemiddelde Nederlandse huishouden 6 handtassen (als we alle koffers, laptop- en sporttassen mee moeten gaan tellen zijn we aan het einde van de dag immers nog niet klaar). Veel? Nou, wij Nederlanders blijken toch weer aardig bescheiden. Weet jij hoeveel tassen een gemiddelde Italiaanse huishouden heeft? Lees het hier...

Lees meer
Labels:
Geplaatst in Tassen door Jessie de Bruin

Denim shopper met witte vlekken

Denim is tijdloos en duurzaam en krijgt gedurende het gebruik een versleten look. Hou je dus van een vintage en unieke uitstraling dan is een stoere shopper van denim echt iets voor jou. Op deze pagina vind je enkele fraaie denim shoppers ter inspiratie...leuke combinaties van jeans met leer of canvas, patch patroon of leuke print.

Lees meer
Labels:
Geplaatst in Tassen door Maikel Huurneman

Stoere industriele lamp

Hoe maak je je eethoek nou echt af?

De eettafel of eethoek is een centrale plek in het huis waar veel geleefd wordt. Deze plek wil je dan ook zo aangenaam mogelijk maken. Een mooie grote tafel met comfortabele stoelen en een misschien een paar mooie accessoires. Wat een kamer of eethoek zo aangenaam maakt is onder andere de hoeveelheid licht. Een lichte kamer heeft een warme en uitnodigende uitstraling. Mocht je nou niet beschikken over een levensgroot raam en de meerderheid van het jaar stralend mooi weer, vindt je hieronder een aantal tips om je eettafel of eethoek af te maken met bijvoorbeeld een mooie grote lamp.

Lees meer
Labels:
Geplaatst in Wonen door Eva Vuurpijl

Vacature Office Manager Haaksbergen

Marington is per direct op zoek naar een enthousiaste en servicegerichte Office Manager voor ons kantoor in Haaksbergen. Ben jij op zoek naar een leuke full-time functie met veel afwisseling en verantwoordelijkheid?

Lees meer
Labels:
Geplaatst in Algemeen door Maikel Huurneman

266 resultaten