aluminiumkoffers

Aluminium koffers

Aluminium is een zeer sterk materiaal, daarnaast is het in deze tijd ook echt modern. Het materiaal is uiteraard erg geschikt voor koffers omdat het de koffer dus niet alleen sterk en stevig maakt maar tegelijkertijd ook erg licht. Dus de combinatie van sterk, licht en stijlvol en luxe maakt het materiaal dus perfect voor prachtige en functionele aluminium koffers. In deze blog wordt er wat meer informatie gegeven over onze aluminium koffers en de praktische voordelen van de koffers. Ook geven wij een aantal voorbeelden van prachtige aluminium koffers.

Koffer aluminium

aluminium attaché koffers zijn nog net wat strakker en hebben een moderne uitstraling. aluminium koffers hebben een luxe uitstraling, zijn erg licht en ook nog eens sterk en duurzaam. Ook in deze koffers kan je alle spullen veilig vervoeren en bewaren, de koffers zijn namelijk af te sluiten middels twee cijfersloten. Wanneer je dus gevoelige producten of samples wilt vervoeren dan is een aluminium koffer met binnenbekleding van schuimrubber misschien wel de beste optie. Uiteraard is dit ook mede afhankelijk van het type product dat je wilt meenemen. De inleg van schuimrubber is aan te passen aan de vorm en het formaat van de producten die u hierin wilt opbergen.

Laptop koffer

Voor het opbergen en meenemen van een laptop zijn de zeer sterke lichtgewicht koffers gemaakt van hoogwaardig aluminium perfect. De koffers beschikken over een comfortabele handgreep, Naast de aluminium koffers zijn er ook koffers met wieltjes en een telescopisch handvat. Deze aluminium trolleys zijn erg praktisch voor grotere afstanden, bijvoorbeeld als je naar een beurs moet reizen of op zakentrip gaat. De Aluminium laptop koffers met een binnenkant van schuim zorgen ervoor dat de laptop vast in de koffer zit en dus niet kan bewegen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een adapter en muis op te sluiten in het schuim.

Aluminium aktekoffers

laptop_aktekoffer_mercato pilotenkoffer_c-1 aktekoffer-taurus
     
Mercato
Alumaxx
Taurus
€129,95
€109,95
€79,95

 

Aluminium pilotenkoffers

pilotenkoffer_omega pilotenkoffer_c-2 pilotenkoffer_alpha_zilver
     
Omega
Alumaxx
Alpha
€119,95
€139,95
€94,95

 

Kijk voor nog meer mooie aluminium koffers op Marington.nl