Pratesi

Pratesi; exclusiviteit

Pratesi produceert lederwaren in Florence sinds 1948. Het bedrijf is altijd een van de avant - garde in de industrie. ze streven er voortdurend naar om zelfs de meest bijzondere en veeleisende klant tevreden te stellen op elke manier. Het doel van Pratesi is om de hoogste kwaliteit producten te produceren voor een markt die voortdurend evolueert. Ze bereiken deze missie door het produceren van producten die uniek zijn in de markt, elk detail wordt onderzocht om ervoor te zorgen dat de klanten een wereldklasse lijn van producten krijgen.

De Andrea del Sarto Portfolio map

Andrea

De Andrea del Sarto Portfolio map van Pratesi, gemaakt van hoogwaardig Italiaans kalfsleer. Speciale vakken voor pennen en potloden. Schrijfblokken, memo's en andere papieren passen perfect in de map. Ideaal voor het meenemen van al je schrijfmaterialen!

Raffaello Laptoptas

Raffaello

De Pratesi Raffaello is een zeer moderne en exclusieve laptoptas, gemaakt van hoogwaardig gepolijst kalfsleer. De tas heeft extra handige vakken voor het opbergen van bijvoorbeeld pennen, visitekaartjes en een mobiele telefoon. De laptoptas kan worden afgesloten middels een metalen ritssluiting.

Berna Damestas

Berna

De Berna tas is een prachtige damestas van Pratesi, gemaakt van hoogwaardig Italiaans kalfsleer met een vintage look. Gelooid volgens een techniek die uniek in de wereld is en bij het looien zijn alleen plantaardige producten gebruikt. Door dit unieke proces en gebruik van verschillende wassen en andere natuurlijke producten heeft het leer een 'aged & vintage' look. Een prachtige damestas met karakter!

 

Kijk voor de gehele collectie Pratesi tassen op Marington.nl