Zwarte schooltassen

De leukste zwarte schooltassen online shoppen

Ben jij nog op zoek naar een schooltas? Dan wil je waarschijnlijk een tas waar je elke dag mee gezien wil worden. Een schooltas gebruik je als het goed is elke dag voor een aantal jaar, dus is het belangrijk dat je er niet al te snel op uitgekeken raakt. Daarom is het belangrijk om voor een tas te gaan die neutraal is. Een goede optie is dan om voor een zwarte tas te kiezen. Zwart is een klassieke en tijdloze kleur waarmee je je schooljaren stijlvol doorkomt!

Zwarte school rugzak

Wat dacht je bijvoorbeeld van een zwarte rugzak? Rugzakken zijn heel handig, want je kan er heel veel boeken in kwijt. Daarnaast zijn rugzakken wat beter voor je rug, omdat je met een rugzak het gewicht evenwichtig verdeeld over je schouders. Je moet waarschijnlijk elke dag naar school en naast je boeken vaak ook nog een laptop, je lunch en andere benodigdheden meenemen. Het is daarom beter om een school rugzak te kiezen als je gauw last van je schouders of rug krijgt door al het sjouwen. Gekke printjes of kleurtjes geven algauw het idee dat je een kinderachtige tas hebt. Ga daarom voor een zwarte leren exemplaar, want deze staan juist heel stijlvol en chique. Je hoeft zo'n rugzak dan ook niet alleen voor school te gebruiken, maar kan ook prima als je naar een festival gaat of een dagje uit gaat.

Zwarte laptop schooltas

Neem je elke dag je laptop mee naar school en wil je een beetje netjes voor de dag komen? Dan zul je waarschijnlijk blij zijn met een mooie laptoptas. Laptoptassen hebben een speciaal gewatteerd vak, waarin je je laptop veilig kunt opbergen en overal mee naartoe kunt nemen. Als je voor een zwarte kleur kiest, dan kun je de laptoptas nog heel lang gebruiken, ook als je al klaar met school bent. Zwart is namelijk een tijdloze kleur en je ziet veel werkende mensen ook met een zwarte laptoptas lopen. Een zwarte leren laptoptas heb je dus echt voor het leven! Leren tassen kunnen echt jaren mee, want leer is erg duurzaam en stevig. Er zijn natuurlijk ook speciale laptop rugzakken of zelfs specifieke modellen schooltassen voor dames en heren.