Badkamerinspiratie: een bad op pootjes

Je huis inrichten in landelijke stijl is weer heel populair. Prachtige oude huizen met houten balken zijn daar heel geschikt voor, maar ook een huis zonder oude details kun je mooi inrichten in landelijke sfeer. Zachte kleuren die bij elkaar passen in combinatie met lichte soorten hout zijn ideaal voor een landelijke sfeer in huis. Voor in de badkamer geldt dat ook, maar in de badkamer kun je een leuk extraatje toevoegen: een bad op pootjes! Een bad op pootjes straalt luxe uit en past perfect in een landelijk interieur.

 

Geen wit bad

Grijs bad op pootjes

Waar baden op pootjes vroeger vooral wit waren, zijn ze nu in allerlei kleuren verkrijgbaar. Hier zie je een mooi landelijk bad op pootjes dat aan de buitenkant volledig donkergrijs is. Het grijze bad staat mooi in de witte badkamer met donkere accessoires. Ook het lichte hout zie je hier terug in de vorm van een mooi krukje of bankje. Daarnaast zie je hier de mooie houten balken die de sfeer van de badkamer compleet maken.

Grijs bad op pootjes

Een ander grijs bad op pootjes dat heel mooi staat in de landelijke badkamer. De badkamer is moderner dan de badkamer hiervoor, maar toch komt de landelijke stijl duidelijk naar voren. De schuine balk is wit geschilderd en de lichte kleuren op de muur, in combinatie met houten panelen, zorgen voor een fijne rustige sfeer. Leuke accessoires zijn het open kastje aan de muur en het oude houten krukje. Het bad staat mooi op de grijze tegelvloer en de zilverkleurige pootjes van het bad combineren prachtig mte de ouderwetse douche en kraan.

Zwart bad op pootjes

Dit bad op pootjes ziet er door de zwarte kleur ook een beetje stoer uit. Het is in ieder geval een opvallend bad en een echte eyecatcher in deze witte badkamer. De badkamer is rustig ingericht zonder al te veel poespas. De plank aan de muur is voor een klein deel gevuld met 2 leuke lantaarns en een mandje. Het kleed op de vloer zorgt voor warmte in de witte badkamer. Ook hier zie je weer de ouderwetse douche en kraan bij het bad. Deze mag eigenlijk niet ontbreken bij zo'n mooi ouderwets bad op pootjes.

Witte baden op pootjes

Wit bad op pootjes

In deze fijne badkamer staat een prachtig bad op pootjes dat volledig is uitgevoerd in wit. Hij komt mooi uit voor de grijze tegelmuur en op de licht beige vloer. De landelijke sfeer is compleet dankzij het ouderwetse kastje met de mooie witte kan en de leuke kleine accessoires op de plank aan de muur.

Witte badkamer bad op pootjes

Ook een volledig witte badkamer kan heel stijlvol zijn en alles behalve saai! Hier is het chique witte bad op pootjes vrij in de badkamer geplaatst, voor een rij ramen. De ramen zijn afgesloten door middel van houten shutters, die heel goed passen in een landelijke stijl. De witte planken van de vloer lopen een stukje door tegen de muur, waardoor de hele ruimte een mooi geheel wordt.

Landelijk bad op pootjes

Dit is een perfect voorbeeld van een landelijke badkamer. Het witte bad op pootjes komt prachtig uit voor de donkergrijze muur. Ook het badmeubel is volledig in landelijke stijl in wit en zwart. De gezellige badmat en het mooie houten krukje zorgen voor een beetje extra warmte in deze mooie landelijke badkamer.

Witte badkamer bad op pootjes

Deze witte badkamer krijgt een mooie landelijke uitstraling door de houten vloer, het gevlochten mandje, het grijze vouwgordijn en de houten bak over het bad. Het mooie witte bad staat op zwarte pootjes.

Bad op pootjes oosterse tegels

Niet alleen in een landelijke badkamer staat een bad op pootjes heel leuk. Hier zie je een prachtig wit bad in een witte badkamer. Het bijzondere in deze badkamer is de tegelvloer. Deze bestaat uit kleurrijke tegels met een Oosters design. De hamamdoek over het bad zorgt voor een fijne sfeer die doet denken aan je eigen wellness resort.

 

Sierkussen Devon grijs Hanglamp Kylie Plaid Boston Bruin
     
Devon 50x50 grijs
Kylie Ø45 cm koper
Boston lamswol bruin
€59,95
€107,95
€129,95

 

Hanglamp Milou Sierkussen Canadian Flag Campaign Tripod Lamp
     
Milou Ø32 cm zwart / koper
Canadian Flag kussen 60x40
Campaign Tripod wit
€57,95
€31,95
€460,00

 

Dekbedovertrek Ariadne at Home Hanglamp Clinton Stapelgoed Kop en Schotel Grijs
     
Sugar white 140x200/200
Clinton Ø35 cm antraciet
Kop en schotel grijs 6x
€79,95
€147,95
€39,95