Portemonnees

Portemonnees

Komen losse muntjes, briefgeld en rondslingerende pasjes je bekend voor? Hoe je het ook noemt; een portemonnee, portefeuille of billfold, ze zijn onlosmakelijk verbonden aan zowel de vrouw- als de man. Je gebruikt een portemonnee vrijwel elke dag, je hebt er waarschijnlijk tientallen pasjes, bonnetjes of andere documenten in. Daarnaast is een portemonnee tegenwoordig ook niet meer alleen een 'geldhouder'. Een trendy portemonnee is nu meer een teken van stijl en persoonlijkheid.

 

Gebruiksgemak

Naast dat je al je kleingeld en briefgeld kwijt kunt in een portemonnee, kun je ook al je pasjes op een geordende manier opbergen. Vaak zitten er aparte vakjes in de portemonnee voor je pasjes. Een goede portemonnee kan je helpen lang plezier te hebben van je aankoop. Naast het munt- en briefgeld zitten er vaak ook bijna ontelbaar veel pasjes in je portemonnee. Dit zijn vaak belangrijke pasjes zoals je identiteitsbewijs, rijbewijs of bankpas. Je wilt deze pasjes uiteraard graag heel houden en snel bij de hand hebben als ze nodig hebt. De meeste mannen kiezen voor een vierkant “flap-model”.Deze portemonnees kunnen precies in je broekzak. Ook mannen hebben behoefte aan een beetje variatie. Zo zijn er ook voor mannen stoere en stijlvolle portemonnees te verkrijgen.

Pratesi Heren Portemonnee Cappella Brancacci Black Leren Portemonnee Heren Bellano Donkerbruin Leren Portemonnee Heren Erba Zwart
     
Pratesi
Marington
Marington
€109,00
€34,95
€34,95

 

Trendy en stijlvol

Een mooie portemonnee is eigenlijk gewoon een verlengstuk van jezelf. Het moet bij je passen en jij moet bij de portemonnee passen. Vaak wordt de portemonnee gecombineerd met een tas, riem, jasje of schoenen. Dus is het tijd voor een nieuwe portemonnee? Omdat je gewoon toe bent aan een nieuwe? Je hem wilt combineren met die mooie tas of misschien als cadeautje? Wat de reden ook mag zijn, er is keuze genoeg! Portemonnees zijn dus niet alleen praktisch, maar dienen ook als een trendaccessoire.

HJ de Rooy Dames Portemonnee 75138 Beige Pratesi Dames Portemonnee Museo Marini Cherry Pratesi Dames Portemonnee Palazzo Pitti Brown
     
HJ De Rooy
Pratesi
Pratesi
€33,95
€129,00
€119,00

 

Kwalitatief hoogwaardige producten

Alle portemonnees van Marington hebben een uitstekende kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en ontwerpen. Zo hebben we voor de heren ook wat kleinere portemonnees te bieden, deze zijn gemakkelijk in de broekzak te dragen en voor de dames zijn er ook wat grotere varianten. Verder blijven je pasjes goed beschermd met een lederen portemonnee en straal je luxe uit zodra jij je portemonnee tevoorschijn haalt.

Portemonnees zijn online verkrijgbaar bij Marington!