Staande lampen

Bijzondere staande lampen

Staande lampen zijn praktische lampen die je makkelijk kunt neerzetten in elke ruimte. Ze zorgen voor extra licht op een kast of tafel of verlichten een donker stuk bij de bank of in de hoek van de kamer. De staande lampen zijn vaak echte eyecatchers: zowel de kap als de poot kunnen een speciaal design hebben dat de lamp speciaal maakt. We laten graag een aantal bijzondere staande lampen zien.

Tafellampen en bureaulampen

Tafellampen zijn kleine staande lampen, die speciaal geschikt zijn om een tafel of kast extra te verlichten. Ook kunnen sommige van deze lampen gebruikt worden om op een kast of tafel neer te zetten, om zo de muur ernaast te verlichten. Omdat deze lampen veelal in het zicht zullen staan en daardoor veel opvallen, is het jammer om een saaie tafellamp neer te zetten. Onze collectie bevat een aantal bijzondere tafellampen met unieke designs in stijlvolle kleuren en materialen. Een merk dat veel bijzondere lampen maakt is Authentic Models. Zij hebben naast tafellampen ook een mooie collectie vloerlampen,  maar ook veel woonaccessoires. 

 

Tafellamp John F. Tafellamp Cinema Light Tafellamp Steamer Funnel
     
Tafellamp John F.
Tafellamp Cinema Light
Tafellamp Steamer Funnel
€195,95
€598,00
€230,00

 

Daarnaast zijn bureaulampen voor veel mensen onmisbare staande lampen. Op het werk of in huis, het is belangrijk om goed licht te hebben als je aan het werk bent. Een bureaulamp kan behalve praktisch ook zeker stijlvol of chique zijn. Dat maakt de uitstraling en sfeer van een mooie werkruimte helemaal compleet.

Bureaulamp Dex leer Bureaulamp Rochford Bureaulamp Weybridg
     
Bureaulamp Dex
Bureaulamp Rochford
Bureaulamp Weybridge
€169,95
€174,95
€67,95

 

Bijzondere staande lamp

 

Vloerlampen

Vloerlampen zijn grote, hoge lampen die veel licht geven en makkelijk zijn om naast de bank of in een donkere hoek te plaatsen. Vanwege het formaat van deze lampen, is het belangrijk dat de vloerlamp de juiste stijl heeft. Ook kun je kiezen om juist een vloerlamp in een hele uitsprekende stijl te kiezen, om echt iets bijzonders toe te voegen aan je interieur. De lamp wordt dan een echte blikvanger.

Vloerlamp Lincoln driepoot Vloerlamp Switch antraciet Vloerlamp SL016F driepoot
     
Vloerlamp Lincoln
Vloerlamp Switch
Vloerlamp Surveyors Tripod
€659,95
€279,95
€259,00

 

Op onze site vind je nog veel meer mooie lampen, elk met hun eigen uitstraling en stijl. Bekijk nu onze hele collectie op Marington.nl