Alassio Pilotenkoffer Mondo
Bent u vaak onderweg en moet u doorgaans veel spullen meenemen, zoals bijvoorbeeld een laptop, samples, documenten en grote ordners? Een business trolley kan dan een goede oplossing zijn en uw dag een stuk aangenamer maken. Zakelijke trolleys zijn namelijk licht en compact, maar bieden voldoende ruimte voor al uw zakelijke attributen. Uiteraard erg geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook voor een korte business trip of zakenreis.

Business trolley

Met een mooie businesstrolley komt u altijd professioneel voor de dag bij uw klant, je kunt immers maar één keer een eerste indruk achterlaten. Uiteraard is het erg belangrijk om altijd netjes over te komen en er verzorgd uit te zien. Dit bepaalt uw gehele uitstraling en draagt dus mede bij aan uw succes. Een chique accessoire als een zakelijke trolley is een eenvoudige manier om hier een positieve bijdrage aan te leveren.

JSA Businesstrolley Zwart
Naast dat een trolley er goed en professioneel uit ziet, is deze natuurlijk ook erg praktisch. Zo neemt u makkelijk al uw benodigde documenten en mappen mee en zijn ze ook nog eens goed beschermd tegen regen, vuil of andere vorm van beschadiging. Enkele trolleys beschikken ook over een combinatieslot zodat ze veilig af te sluiten zijn tegen diefstal. Misschien neemt u wel eens samples of test producten mee naar een potentiële klant, in een business trolley neemt u deze makkelijk mee en voorkomt u beschadigingen. Extra breukgevoelige producten kunt u transporteren in combinatie met een inleg stuk van foam, hier kunt u zelf de gewenste vorm en afmetingen uitsnijden zodat uw product altijd goed omsloten is.

Business trolleys

Met behulp van een inleg van foam kan ook een laptop worden meegenomen, echter zijn er ook business trolleys die een speciaal laptop compartiment hebben.

Marington.nl heeft een grote collectie business trolleys, zeer hoge kwaliteit en eenvoudig online te bestellen. Verschillende modellen, merken, kleuren en afmetingen. Bekende merken zoals Alassio, Alumaxx, JSA en Lightpak, verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.