Schrijfmappen

Schrijfmappen

Ben je al die rondzwervende schrijfmaterialen ook zo zat? Of kan je nooit een pen vinden wanneer je iets wilt noteren? Een schrijfmap is de oplossing voor al deze problemen! In een schrijfmap berg je eenvoudig al je schrijfmaterialen op om deze vervolgens te gebruiken wanneer je wilt Een groot voordeel is dat de mappen perfect passen bij een koffer of tas.

 

Een perfecte toevoeging

Bezitters van een aktetas of aktekoffer zullen vroeg of laat het aanschaffen van een schrijfmap gaan overwegen. Een schrijfblok en pen uit je tas halen kan prima. Toch ziet het er een beetje knullig uit, vooral als je iets niet kunt vinden. Een bijpassende map die speciaal is ontworpen voor dergelijke werkzaamheden is een betere keuze. De mappen beschikken over speciale vakken en houders. Hierdoor krijgen alle schrijfmaterialen een eigen plekje en hoef je niet langer te zoeken in de tas of koffer wat zorgt voor een professionelere indruk.

Offermann Corso Aktemap No. 1225 Zwart Pratesi Dante Portfolio Map King Brown Dermata Aktemap Nylon 2646NY Zwart
     
Offermann
Pratesi
Dermata
€279,00
€299,00
€59,95

 

Bijpassende modellen

Dat een schrijfmap voor veel orde zorgt is natuurlijk erg prettig, maar het oog wil ook wat. Veel kopers kiezen daarom voor een bijpassend model die mooi staat bij het artikel dat ze al in bezit hebben. Mocht je een leren tas of koffer bezitten dan is het verstandig een leren aktemap of schrijfmap uit te kiezen. Heb je een nylon tas of koffer ga dan voor een nylon schrijfmap. Het kiezen van een bijpassende kleur is vanzelfsprekend ook belangrijk. Door dit te doen creëer je een stijlvol geheel.

Offermann Aktemap No. 1212 Dermata Aktemap Nappaleer 2644N Zwart Pratesi Andrea del Sarto Portfolio Map Cherry
     
Offermann
Dermata
Pratesi
€329,00
€169,95
€219,00

 

Ideaal als geschenk

Een schrijfmap is niet alleen handig om zelf in bezit te hebben. Ze zijn ook erg geschikt om bijvoorbeeld een collega of zakenrelatie cadeau te doen. Zij zullen het geschenk erg waarderen aangezien het naast een leuk cadeau ook nuttig is. Al in het bezit van een schrijfmap en ben je juist op zoek naar een tas of koffer? Ook aktetassen en attaché koffers zijn onderdeel van het assortiment.

Schrijfmappen zijn online verkrijgbaar bij Marington!