Make-up tasje

Make-up opbergen in een tasje

In een make-uptasje berg je gemakkelijk al je make-up op! Een mooie make-up tas helpt je om je oogpotloodjes, mascara, oogschaduw, lippenstift en andere make-up en spulletjes geordend en veilig op te bergen. Dankzij make-up tasjes kan een lipstick of oogschaduw geen vlekken maken in je sporttas, schooltas, rugtas, shopper of weekendtas, mocht het dopje per ongeluk loslaten.

Collectie make-up tasjes online

De make-uptassen in onze collectie zijn gemaakt van luxe leer of zacht suède. En natuurlijk zijn er verschillende stijlen make-up tassen en tasjes opgenomen. Kies voor stijlvol donkerblauw, elegant beige, klassiek zwart of voor een van de andere mooie kleuren. Je hebt volop ruimte voor al je favoriete spulletjes, zodat je altijd je make-up snel kan bijwerken wanneer dit nodig is onderweg. Of natuurlijk om thuis te gebruiken bij je kaptafel. Kies voor een make-up tas die opvalt in je eigen tas, zodat je deze snel kan terugvinden. Dit doe je door wel dezelfde stijl te kiezen, maar een heel andere kleur dan de voering.

Een make-uptasje voor in iedere tas!

Eigenlijk kan je nooit genoeg make-up tasjes hebben. Eentje voor in je handtas om onderweg je make-up even bij te kunnen werken, eentje voor in je sporttas om in de kleedkamer na het douchen je make-up te doen, eentje die meegaat op reis en bij je bagage past, noem het maar op. Het is super handig om meerdere make-uptassen te hebben, dan kun je ook gemakkelijk setjes maken van de make-up die bij elkaar hoort. Gelukkig zijn er heel veel leuke, mooie en vooral stijlvolle make-yuptasjes in onze collectie te vinden.

Een make-up tasje is in de eerste plaats natuurlijk een tasje dat je gebruikt. De indeling en grootte moet dus passen bij de make-up spulletjes die je er in mee wilt nemen. Let daarom goed op de grootte van het tasje voordat je deze aanschaft. Meet bijvoorbeeld de oogschaduwpaletten en je kwasten op, zodat je ook zeker weet dat deze in het tasje passen. Wij zorgen ervoor dat bij ieder make-uptasje in de collectie staat wat de afmetingen zijn.

Verschillende formaten

Voor verschillende make-upjes heb je ook diverse tasjes nodig. Misschien wil je wel graag al je potloodjes in een tasje bewaren en je kwasten in een andere, grotere make-up tas. Binnen de diverse lijnen van de grote tassenmerken tref je daarom in hetzelfde design verschillende groottes aan. Dat is wel zo leuk, want zo bewaar je al je make-up op stijlvolle wijze.

Stijlvolle combinaties

Wil je een make-uptas die past in je handtas? Dat is wel zo handig voor onderweg. Kies dan voor een stijlvolle combinatie en pas je make-up tas aan op je handtas. Bijvoorbeeld door dezelfde kleuren te kiezen. Of juist voor een stijlvol contrast. Heb je bijvoorbeeld een donkerblauwe schoudertas, neem dan eens een lichtblauwe of cognac make-up tas. En bij een kersenrode tas mag je best een zwart make-up tasje of juist een beige uitkiezen. Uiteraard is het ook mooi om de make-up tas die in je koffer mee op vakantie gaat, in eenzelfde kleur te kiezen als de rest van je bagage.

Luxe leer

De make-up tasjes in onze collectie zijn allemaal gemaakt van luxe leer of zacht suède. Het grote vak van het tasje is perfect om al je make-up en toebehoren in te bewaren. Sommige tassen zijn ook voorzien van een geheim vakje met een rits. Dit is bijvoorbeeld handig om sieraden in mee te nemen of je manicuresetje. Het luxe leer is overigens ook fijn om je make-up fris te houden. Leer is een ademend materiaal en eventueel vocht in het tasje kan daardoor zo verdwijnen.