Industriële lampen

De mooiste industriële hanglampen

Industriële lampen zijn helemaal in en zie je op allerlei plaatsen terug. Op kantoor, in restaurants, boven balies, maar ze zijn ook prachtig voor in huis. Industriële lampen zijn er in veel modellen en kleuren, waardoor ze in heel veel verschillende stijlen en interieurs passen.

Stoere industriële hanglampen

Veel industriële lampen hebben een hele stoere en ruige uitstraling. Een voorbeeld van een stoere industriële lamp is model hanglamp Clinton van het merk Light & Living. Hanglamp Clinton is een stoere metalen hanglamp, gemaakt van metaal. De kap is rond en verkrijgbaar in de kleuren wit, rood, grijs, glanzend zwart en mat zwart. Het bovendeel is ook uitgevoerd in metaal, maar heeft altijd een andere kleur dan de kap. De bovendelen zijn meestal zilverkleurig of bronskleurig. Het metaal in combinatie met een metalen ketting om de lamp aan op te hangen, zorgen ervoor dat deze industriële lamp er stoer uit ziet. Industriële lamp Clinton is verkrijgbaar in 3 afmetingen: Ø22cm, Ø35cm en Ø52cm.

Hanglamp Clinton zwart Hanglamp Clinton rood Hanglamp Clinton wit
     
Clinton Ø22cm zwart
Clinton Ø35cm rood
Clinton Ø52cm wit
€63,95
€147,95
€215,95

 

Stijlvolle industriële hanglampen

Hanglamp Clinton is ook een stijlvolle lamp, maar hanglamp Demi is bijvoorbeeld een industriële lamp die in plaats van stoer, juist elegant is. Hanglamp Demi heeft een grote, brede kap en een fijn uitgevoerd bovendeel. Dit in tegenstelling tot het bovendeel van hanglamp Clinton. De simpele vorm en het stijlvolle, metalen bovendeel zorgen ervoor dat deze industriële lamp toch een hele andere uitstraling heeft.

Hanglamp Demi wit Hanglamp Demi zwart Hanglamp Demi cement
     
Demi wit
Demi zwart
Demi cement
€239,95
€239,95
€239,95

 

Bijzondere industriële hanglampen

Naast de mooie industriële lampen die we hierboven al genoemd hebben, bestaan er ook industriële lampen met een hele unieke, bijzondere uitstraling. Een voorbeeld hiervan is hanglamp Mary. Mary is een bijzondere industriële lamp met een heel oud uiterlijk en een vierkante, houten behuizing. Ook deze lamp hangt aan een stoere, metalen ketting. Een ander bijzonder effect zie je bij industriële hanglamp Kevin. Hanglamp Kevin is bijzonder doordat de buitenkant van de lampenkap volledig is bekleed met bruin leer. Daarop is duidelijk een aantal witte stiksels te zien, die benadrukken dat de kap van leer is. Leer wordt weinig gebruikt voor lampenkappen en dat maakt Kevin een bijzondere industriële lamp, met een unieke uitstraling.

Hanglamp Mary hout Hanglamp Kevin leer Leren hanglamp Kevin
     
Mary hout 42cm
Kevin leer Ø30cm
Kevin leer Ø45cm
€399,95
€89,95
€169,95

 

Op onze site vind je nog veel meer mooie industriële lampen, elk met hun eigen uitstraling en stijl. Bekijk nu onze hele collectie op Marington.nl